Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 1480 vizitatori azi
Accident de circulatie produs in municipiul Bistrita.

La data de 24 decembrie a.c., un barbat, in varsta de 37 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si a acrosat un stalp de la reteaua electrica. Din accident a rezultat vatamarea corporala a unei femei, de 57 ani, din Bistrita, pasagera in autoturism.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Rutier sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

          Pieton accidentat pe raza localitatii Dealul Stefanitei

 La data de 24 decembrie a.c., politistii au fost sesizati despre producerea unui accident de circulatie, pe DC Valea Glodului, situat in localitatea Dealul Stefanitei, soldat cu ranirea unei persoane.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 19 ani, din Dealul Stefanitei, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat usor un barbat, de 31 de ani, din aceeasi localitate, care circula in calitate de pieton pe partea carosabila.

            Fata de conducatorul autoturismului sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Vatamare corporala din culpa".

 

 

            La volan fara permis de conducere

              La data de 24 decembrie a.c., politistii Sectiei nr. 6 Politie Rurala Nasaud au depistat, in trafic, un tanar, in varsta de 25 de ani, din comuna Nimigea, care conducea un autoturism pe DJ 172, pe raza localitatii Floresti, fara a poseda permis de conducere.

  Acestuia i s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate de catre politistii din cadrul Postului de Politie Nimigea sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

         Tanar cercetat pentru lovire sau alte violente si furt

 La data de 24 decembrie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul national unic apeluri de urgenta 112 despre faptul ca o femeie, de 66 de ani, din Lesu, ar fi fost victima unei agresiuni, comise de catre un tanar, de 24 de ani, din aceeasi localitate.    

In urma verificarilor si cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca, in urma unei discutii in contradictoriu, purtata in locuinta femeii, tanarul ar fi lovit-o pe aceasta, dupa care i-ar fi sustras un telefon mobil, in valoare de 100 de lei, persoana vatamata fiind transportata la Spitalul orasenesc Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

In cauza a fost intocmit un dosar penal in care se efectueaza cercetari de politistii Serviciului de Investigatii Criminale sub aspectul comiterii de catre tanarul, de 24 de ani, a infractiunilor de lovire sau alte violente si furt, urmand a fi stabilita intreaga activitate infractionala a acestuia.       

0 comentarii1435 vizualizări26 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0