Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 24 Octombrie 2020 - 11436 vizitatori azi
Tanar arestat preventiv pentru furt calificat.

La data de 27 ianuarie a.c., in urma verificarilor si cercetarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat si depistat un tanar, in varsta de 21 de ani, din cartier Viisoara, banuit ca in perioada decembrie 2014-ianuarie 2015 ar fi sustras diverse bunuri, din incinta a doua imobile, situate pe raza municipiului Bistrita.

         Totodata, acesta ar fi incercat sa sustraga un pachet de tigari dintr-un autoturism neasigurat, parcat pe o strada din Bistrita, fiind surprins insa de proprietar, care a anuntat la scurt timp politia.

          Prejudiciul cauzat, in valoare de 2.500 de lei, a fost recuperat in totalitate.

          Fata de tanar a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, fiind prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

           Propunerea a fost insusita, instanta dispunand arestarea preventiva a suspectului pe o perioada de 30 de zile, acesta fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

          Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a acestuia.

 

 

        Depistati de politisti in timp ce transportau material lemnos sustras ilegal

          La data de 27 ianuarie a.c., in urma actiunii desfasurate de catre politistii Postului de Politie Teaca impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Valea Sieului, pentru prevenirea sustragerii de material lemnos de pe raza localitatii Teaca, au fost identificati doi barbati, in varsta de 49 de ani, respectiv 41 de ani, ambii din localitatea Pinticu, in timp ce transportau material lemnos, cu ajutorul a doua atelaje hipo, fara a poseda acte de provenienta.

         Fata de cei doi a fost luata masura sanctionarii contraventionale, cu amenda in valoare de 800 de lei, fiind dispusa ridicarea in vederea confiscarii cantitatii de 1,50 mc material lemnos, in valoare de 200 de lei.          

 

 

        Barbat, din Salva, retinut pentru 24 de ore dupa ce a condus un autoturism fara a poseda permis de conducere

          La data de 27 ianuarie a.c., politistii au depistat un barbat, in varsta de 45 de ani, din Salva, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17D, pe raza localitatii Mocod, fara a poseda permis de conducere.

         La data de 28 ianuarie a.c., fata de conducatorul autoturismului a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere", urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud cu propunere de arestare preventiva.

         Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

 

 

         Sapte elevi care nu frecventau cursurile au fost depistati de politisti

 La data de 27 ianuarie a.c, politistii din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au desfasurat o actiune pe linia absenteismului scolar, fiind depistati in localurile publice, din zona adiacenta unei unitati scolare din oras, sapte elevi care nu frecventau cursurile.

Acestia au fost predati conducerii unitatii scolare din care provin.

0 comentarii1673 vizualizări28 ianuarie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0