Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 24 Octombrie 2020 - 10984 vizitatori azi
Retinuti pentru pentru talharie calificata. Sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 3.367 de lei.

Accident de circulatie produs intre localitatile Maieru si Singeorz-Bai. La data de 14 martie a.c., un tanar, in varsta de 23 de ani, din localitatea Rodna, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17D, intre localitatile Maieru si Singeorz-Bai, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului, a derapat, iar autovehiculul a parasit partea carosabila si a colizionat gardul unui imobil.

            Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate si a recoltarii de probe biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

            Fata de acesta cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

            Actiune pe linie rutiera desfasurata pe raza comunei Livezile

              La data de 13 martie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Livezile, impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic al Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe linie rutiera, in urma careia au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale, in valoare de 780 de lei, iar 3 certificate de inmatriculare au fost retinute.

 

 

            Sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 3.367 de lei, aplicate de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita

             La data de 15 martie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au desfasurat o actiune pe raza localitatii Jelna, pentru cresterea autoritatii politiei si asigurarea respectarii legii, cresterea gradului de siguranta a cetatenilor si diminuarea fenomenului infractional si contraventional.

             Astfel, au fost aplicate 15 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 3.367 de lei, si a fost retinut un certificat de inmatriculare.

 


             A provocat un accident de circulatie datorita neatentiei

              La data de 16 martie a.c., o femeie, in varsta de 41 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, pe fondul neatentiei in conducere a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu un stalp metalic, care sustinea reteaua de iluminat public, montat pe scuarul ce desparte sensurile de mers.

              In urma accidentului conducatoarea auto si un barbat, de 40 de ani, pasager in acelasi autovehicul, au suferit leziuni corporale usoare.

             In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

            19 elevi care nu frecventau cursurile au fost depistati de politisti

              La data de 13 martie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au desfasurat o actiune privind prevenirea si combaterea delincventei juvenile in incinta si in zona adiacenta unitatilor de invatamant preuniversitar, in urma careia au fost depistati 5 elevi care nu frecventau cursurile unei unitati scolare din oras.

            La aceeasi data, la nivelul Politiei orasului Nasaud a fost organizata si desfasurata o actiune pe linia absenteismului scolar, in urma activitatilor defasurate fiind identificati 14 elevi, in diverse localuri, in timpul orelor de curs.

            Cei 19 elevi au fost predati unitatilor de invatamant din care provin in vederea luarii impotriva lor a masurilor disciplinare ce se impun.

 

 

 

           Bistriteni retinuti pentru 24 de ore pentru talharie calificata

             La data de 15 martie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat doi tineri, in varsta de 21 de ani, respectiv 26 de ani, ambii din municipiul Bistrita, banuiti ca in cursul aceleeasi zile, pe o strada din municipiu, ar fi deposedat un tanar, de 23 de ani, din Bistrita, de o suma de bani, prin intrebuintarea de violente, persoana vatamata fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru acordarea de ingrijiri medicale.

             In urma extinderii cercetarilor s-a stabilit faptul ca tanarul, de 21 de ani, ar mai fi autorul a doua furturi, de aparate electronice, fapte savarsite in cursul lunilor octombrie si decembrie 2014, pe raza municipiului Bistrita.

           Fata de cei doi bistriteni a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

           Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a suspectilor.

 

 

           Depistati de politisti conducand autovehicule neinmatriculate

            La data de 14 martie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat, in trafic, un tanar, in varsta de 26 de ani, din localitatea Livezile, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat pe raza municipiului Bistrita.

           La aceeasi data, politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au depistat un tanar, in varsta de 22 de ani, din Chiuza, care conducea un autoturism neinmatriculat pe DN 17, pe raza localitatii Coldau.

           Totodata, la data de 15 martie a.c., politistii Biroului Rutier, ai Postului de Politie Comunal Tarlisua si cei din cadrul Postului de Politie Cetate au depistat, in trafic, doi tineri, in varsta de 29 de ani si 24 de ani, precum si un barbat, de 49 de ani, in timp ce conduceau autoturisme neinmatriculate pe raza municipiului Bistrita, precum si a localitatilor Sendroaia si Petris.

           Fata de conducatorii auto sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 

.

Fotov - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

0 comentarii1974 vizualizări16 martie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0