Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 18048 vizitatori azi
Un tanar a decedat dupa ce motociclul pe care il conducea a colizionat un stalp din beton.

Tanar cercetat pentru furt calificat. La data de 17 martie a.c., politistii au fost sesizati de catre un barbat, de 47 de ani,  cu privire la faptul ca o persoana i-a sustras mai multi baloti de fan, pe care a incercat ulterior sa ii comercializeze.

           In urma cercetarilor efectuate, a fost identificat un tanar, in varsta de 18 ani, banuit ca ar fi sustras 5 baloti de fan, din ferma peroanei vatamate, situata pe raza localitatii Livezile, fiind surprins de proprietar inainte de a valorifica bunurile furate. Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

           Fata de tanar cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

            Un tanar a decedat dupa ce motociclul pe care il conducea a colizionat un stalp din beton

              La data de 17 martie a.c., un tanar, in varsta de 20 de ani, din comuna Chiuza, in timp ce conducea un motociclu neinmatriculat, pe DN 17D, pe raza localitatii Piatra, fara a detine permis de conducere corespunzator categoriei din care face parte autovehiculul si fara a purta casca de protectie, a pierdut controlul motociclului si a intrat in coliziune cu un stalp din beton.

             Din accident a rezultat decesul tanarului.

             Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

          

         Cinci elevi care nu frecventau cursurile au fost depistati de politistii bistriteni

 La data de 17 martie a.c, politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica au desfasurat o actiune pe linia absenteismului scolar, in urma careia au depistat cinci elevi care nu frecventau cursurile unei unitati scolare din municipiul Bistrita.

Acestia au fost predati conducerii unitatii scolare din care provin in vederea luarii impotriva lor a masurilor disciplinare ce se impun.

 

            Actiune pe linie rutiera desfasurata pe raza comunei Dumitra

              La data de 17 martie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Dumitra, impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic al Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe linie rutiera, pe DN 17C, pe raza comunei, in urma careia au fost aplicate noua sanctiuni contraventionale, in valoare de 2.340 de lei, iar 3 certificate de inmatriculare au fost retinute.

 

   Mandat de executare a pedepsei inchisorii pus in aplicare de politisti

              La data de 17 martie a.c., pe raza municipiului Bistrita, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au depistat un barbat, in varsta de 34 de ani, din localitatea Budacu de Sus, impotriva caruia Judecatoria Bistrita a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt de arbori.

              Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

.


Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

0 comentarii1736 vizualizări18 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0