Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 1652 vizitatori azi
25 Martie- Ziua Politiei Romane. TRAFIC BLOCAT PE STRADA NICOLAE BALCESCU.

25 martie, zi de mare insemnatate pentru crestinii care sarbatoresc Buna Vestire, dar si pentru politisti, care aniverseaza 193 de ani de la atestarea documentara a Politiei Romane, va fi marcata printr-o serie de manifestari.  Miercuri, 25 martie a.c., intre orele 12.00-14.00, portile Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud vor fi deschise pentru toti cei care doresc sa fie alaturi de politistii bistriteni, la ceas aniversar.

 25 martie constituie un bun prilej pentru institutia noastra de a promova profesia de politist in randul tinerilor, motiv pentru care in incinta inspectoratului va fi amenajat un punct de informare pe aceasta tema.

 Totodata, cei interesati vor putea observa birourile in care politistii isi desfasoara activitatea, iar in fata sediului va fi amplasat un stand, in cadrul caruia vor fi expuse fotografii, pliante, si materiale reprezentative despre activitatea politiei bistritene.

 In acelasi interval orar, pe strada Nicolae Balcescu, din municipiul Bistrita, vor fi prezentate de catre politistii Serviciului Actiuni Speciale, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic si Serviciului de Ordine Publica autospecialele M.A.I., autolaboratorul criminalistic mobil, destinat cercetarii la fata locului, armele si tehnica de interventie din dotare, si vor avea loc demonstratii de prindere si mobilizare a infractorilor.

 La data de 24 martie a.c., incepand cu ora 12:00, la Catedrala Ortodoxa "Sfantul Apostol Andrei" din Beclean, Politia orasului Beclean si politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, in parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Beclean, vor organiza un seminar, in cadrul Proiectului "Tineri in siguranta", iar la data de 26 martie, incepand cu ora 12:00, elevii Scolii Generale nr. 1 din Bistrita vor prezenta o sceneta, cu mesaj antiviolenta, si va avea loc premierea celor mai activi elevi in Campania Nationala "Copilarie fara delincventa".

 Cu aceasta ocazie, lansam invitatia oficiala de a ne fi alaturi in aceste momente aniversare.

 Asteptam pe toti cei interesati sa se alature politistilor!

 

 

 .

 

 

TRAFIC BLOCAT PE STRADA NICOLAE BALCESCU, DIN MUNICIPIUL BISTRITA, CU OCAZIA ZILEI POLITIEI ROMANE.  Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita Nasaud va informeaza ca in perioada 24 martie,  ora 08:00- 25 martie, ora 15:00, traficul rutier pe Strada Nicolae Balcescu din municipiul Bistrita va fi blocat, in vederea organizarii si desfasurarii Zilei Politiei Romane.

Pe segmentul de drum mentionat vor avea acces doar riveranii.

                                                                                            

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii1470 vizualizări23 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0