Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Mai 2020 - 2488 vizitatori azi
"COPILARIE FARA DELINCVENTA"- CAMPANIE PREVENTIVA LA FINAL.

Vineri, 27 martie a.c., la Scoala Generala nr. 1 din Bistrita a fost marcat finalul campaniei preventive nationale  "Copilarie fara delincventa". Cu acest prilej un grup de elevi din ciclul gimnazial a prezentat publicului format din elevi si cadre didactice ale scolii o sceneta cu mesaj antiviolenta. Efortul micilor actori a fost rasplatit cu premii- materiale de promovare a campaniei (mape, sepcute, ghiozdane, insigne, obiecte de birotica). Au fost premiati, totodata, elevii, membri ai Consiliului de Prevenire a Delincventei, micii voluntari ai politistilor, care au rolul de a potenta mesajele preventive ale campaniei atat pe durata acesteia, cat si in perioada urmatoare.

           La eveniment a participat si conducerea scolii, dar si reprezentanti din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean si ai DGASPC-Bistrita Nasaud, precum si politistii Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud. Astfel, au fost trecute in revista activitatile desfasurate in campanie- informari si instruiri la clasele V-VII pe tema delincventei juvenile, proiectul "Crimebox", vizite tematice, expozitii pe teme preventive.

Campania a avut drept scop  cresterea gradului de informare a minorilor sub 14 ani, considerati vulnerabili din punct de vedere infractional, prin activitati de informare si constientizare a publicului tinta cu privire la prevederile legale si modalitatile concrete de prevenire a delincventei juvenile.

 

 

.

 

             Accident de circulatie produs pe raza localitatii Livezile

               La data de 27 martie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul national unic apeluri de urgenta 112 despre producerea unui accident de circulatie pe DN 17, pe raza localitatii Livezile.

              Din cercetarile efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca o persoana neidentificata, in timp ce conducea un autoturism in directia Vatra Dornei-Bistrita, intr-o curba periculoasa, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu gardul din beton al unui imobil.

              In urma impactului, autovehiculul s-a rasturnat si a colizionat un cap de pod, iar un barbat, de 51 de ani, din Bistrita, aflat in autoturism, a suferit leziuni coporale grave.

             Cercetarile sunt continuate in vederea identificarii si tragerii la raspundere a conducatorului auto si pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

 

            Actiune pe linie rutiera desfasurata pe raza comunei Dumitra

             La data de 26 martie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Dumitra, impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic al Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe linie rutiera, pe DN 17C, in urma careia au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale, in valoare de 2.242 de lei, iar 3 certificate de inmatriculare au fost retinute.

 

 

 

0 comentarii1533 vizualizări29 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0