Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Mai 2020 - 1762 vizitatori azi
Barbat cercetat pentru evaziune fiscala. La volan fara permis de conducere.

Accident de circulatie produs in municipiul Bistrita. La data de 30 martie a.c., politistii au fost sesizati despre producerea unui accident de circulatie pe raza municipiului Bistrita, in care au fost implicate doua autovehicule.

              Din cercetarile efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 23 de ani, din Bistrita, aflat la volanul unui autoturism, la plecarea de pe loc nu a acordat prioritate de trecere si a intrat in coliziune cu un autovehicul, care circula regulamentar, condus de catre un bistritean, de 18 ani.

              In urma impactului, autoturismul condus de tanarul, in varsta de 18 ani, a fost proiectat pe sensul opus, intr-un pom ornamental.

               Cei doi conducatori auto au suferit leziuni corporale usoare si au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

              In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ,Vatamare corporala din culpa", urmand a fi stabilite toate imprejurarile in care a avut loc evenimentul.

 

 

               Actiune pentru cresterea gradului de siguranta si protectie a cetatenilor, protejarea patrimoniului, siguranta stradala, rutiera si a transporturilor, desfasurata de politisti

                La data de 30 martie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares si cei din cadrul posturilor de politie comunale arondate au actionat pe raza de competenta, in vederea cresterii gradului de siguranta si protectie a cetatenilor, protejarii patrimoniului, a sigurantei stradale si pentru siguranta rutiera si a transporturilor.

                Astfel, au fost legitimate 26 de persoane si au fost controlate 12 autovehicule, fiind aplicate 7 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.015 lei.

 

 

             La volan fara permis de conducere

               La data de 30 martie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Telciu au depistat, in trafic, un tanar, in varsta de 22 de ani, din orasul Nasaud, in timp ce conducea un autoturism, pe DC Telcisor, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

             Cercetarile sunt continuate fata de acesta sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

              Barbat cercetat pentru evaziune fiscala

                        La data de 30 martie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au finalizat urmarirea penala intr-o cauza penala privind un barbat, de 53 de ani, din municipiul Bistrita, fata de care s-a propus intocmirea rechizitoriului si trimiterea acestuia in judecata, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

               In fapt, s-a stabilit ca, in perioada martie - decembrie 2012, in calitate de administrator al unei societati comerciale din Bistrita, acesta nu ar fi inregistrat, in evidenta contabila a societatii, veniturile realizate din activitatea de colectare a deseurilor industriale reciclabile, dupa care ar fi retinut si nu ar fi achitat, in termenul legal, impozitul pe veniturile din alte surse si contributia la fondul de mediu, cauzand un prejudiciu Bugetului Consolidat al Statului, in cuantum de 23.009 lei.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

 

0 comentarii1442 vizualizări31 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0