Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 29 Martie 2020 - 9342 vizitatori azi
Tineri depistati in timp ce conduceau autovehicule neinmatriculate.

Trei elevi care nu frecventau cursurile au fost depistati de politistii bistriteni. La data de 31 martie a.c, politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica au desfasurat o actiune pe linia absenteismului scolar, in urma careia au depistat trei elevi care nu frecventau cursurile unei unitati scolare din municipiul Bistrita. Acestia au fost predati unitatii de invatamant din care provin in vederea luarii impotriva lor a masurilor disciplinare ce se impun.

 

.

 

          Tineri depistati de politistii Biroului Rutier in timp ce conduceau autovehicule neinmatriculate

             La data de 31 martie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat, in trafic, doi tineri, in varsta de 25 de ani si 27 de ani, din Domnesti, respectiv Bistrita, in timp ce conduceau autoturisme neinmatriculate pe raza municipiului.

           Fata de conducatorii auto sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii1743 vizualizări01 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0