Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13168 vizitatori azi
Prinsi in flagrant de politistii nasaudeni in timp ce sustrageau combustibil. Cercetati pentru abateri la regimul rutier.

Bistritean retinut pentru 24 de ore pentru furt calificat. La data de 2 aprilie a.c., in urma investigatiilor efectuate, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au identificat un barbat, in varsta de 36 de ani, din municipiul Bistrita, banuit ca in noaptea de 31 martie/ 01 aprilie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin, situat in localitatea Coasta.

           Fata de bistritean a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean cu propunere de arestare preventiva.

           Prejudiciul cauzat, in valoare de aproximativ 3.500 de lei, a fost recuperat in proportie de 80%.

          Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a suspectului.

 

 

         Actiune pe linia absenteismului scolar, desfasurata pe raza comunei Maieru

 La data de 1 aprilie a.c, politistii din cadrul Postului de Politie Maieru au desfasurat o actiune pe linia absenteismului scolar, in urma careia au fost depistati doi elevi, in localurile publice din zona adiacenta unei unitati scolare din localitate.

          Acestia au fost predati unitatii de invatamant din care provin in vederea luarii impotriva lor a masurilor disciplinare ce se impun.

 

 

 

 

           Prinsi in flagrant de politistii nasaudeni in timp ce sustrageau combustibil

             In noaptea de 1/2 aprilie a.c., pe DC Telcisor, din comuna Telciu, politisti din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au prins in flagrant doi tineri, in varsta de 19 ani, respectiv 25 de ani, din comunele Telciu si Romuli, in timp ce sustrageau combustibil din rezervorul unui utilaj, apartinand unei societati comerciale din comuna Maieru.

           Fata de cei doi suspecti cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.         

 

 

           Actiune pentru prevenirea si combaterea infractionalitatii, desfasurata in localitatea Sieu

            La data de 1 aprilie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita si cei din cadrul posturilor de politie comunale din zona Vaii Sieului au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea infractionalitatii, cu ocazia targului lunar organizat in localitatea Sieu.

            Astfel, au fost verificati peste 25 de comercianti si 57 de autovehicule si au fost aplicate 23 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 4.165 de lei.

 

 

           Cercetati pentru abateri la regimul rutier

             La data de 1 aprilie a.c., politistii Postului de Politie Lunca Ilvei, in timp ce efectuau controlul si supravegherea circulatiei rutiere pe DJ 172D, pe raza comunei, au depistat un tanar, in varsta de 21 de ani, din Lunca Ilvei, care conducea un autoturism, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

            Totodata, politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud au depistat un tanar, de 22 de ani, din comuna Mihesu de Campie, judetul Mures, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat, in orasul Nasaud.

            La aceeasi data, un barbat, de 42 de ani, din comuna Dumitrita, a fost depistat de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita in timp ce conducea o autoutilitara, pe DC 154C, pe raza localitatii Budacu de Sus, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

             Fata de cele trei persoane sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere", "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", respectiv "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

 

0 comentarii1330 vizualizări02 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0