Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 07 Iulie 2020 - 7986 vizitatori azi
Perchezitii domiciliare pe linia nerespectarii regimului armelor si munitiilor.

La data de 7 aprilie a.c., in urma extinderii cercetarilor cu privire la cei doi tineri, in varsta de 20 de ani si 21 de ani, ambii din localitatea Poienile Zagrei, fata de care Judecatoria Nasaud a dispus arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile pentru savarsirea infractiunii de ultraj, fapta comisa la data de 6 aprilie a.c. asupra unui politist din cadrul IPJ BN, in baza mandatelor emise de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Bistrita au fost efectuate perchezitii domiciliare pe raza localitatii Poienile Zagrei, la locuintele celor doi suspecti, despre care existau indicii ca ar detine, fara drept, arme de vanatoare si munitie.

           Astfel, la domiciliile acestora au fost depistate patru arme letale cu destinatia vanatoare confectionate artizanal, munitie aferenta, un aparat de ochire tip luneta, precum si 4 boabe de substanta de culoare verde-maroniu, susceptibile a fi droguri.

           Cu ocazia perchezitiilor domiciliare au fost obtinute date si informatii potrivit carora un alt barbat, de 47 de ani, din Poienile Zagrei, ar detine ilegal o arma de foc. Acesta a predat la solicitarea politiei o arma neletala, cu aer comprimat, cu destinatia tir sportiv, pe care o detinea contrar prevederilor legale.

          Cercetarile sunt continuate pentru identificarea si tragerea la raspundere penala a tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala.

 

                      

 

              Detinea,  fara drept, o arma neletala cu aer comprimat

              La data de 6 aprilie a.c., politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au identificat un barbat, in varsta de 65 de ani, din comuna Petru Rares, care detinea la domiciliu o arma neletala cu aer comprimat, cu destinatia tir sportiv, fara a fi autorizat in acest sens.           

             Fata de acesta s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de "Detinerea sau portul de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, fara drept".

 

 

 .


Va asteptam sa va alaturati politistilor Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud, miercuri, 8 aprilie a.c., in cadrul Campaniei nationale "Saptamana scoala altfel"!

 Miercuri, 8 aprilie a.c.

10.00 - 14.00 - Grupul Scolar Feldru, clasele 0- XII;

09.00 - 11.00 - Liceul Tehnologic si de Servicii - Bistrita, clasele X- XII;

9.00 - 10.00 - Colegiul National "Liviu Rebreanu"- cls I;

11.00 - 12.00 - Scoala Generala nr. 5, clasa a V- a.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1561 vizualizări08 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0