Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 11130 vizitatori azi
Tineri banuiti de furtul unei biciclete. 1425 mc material lemnos confiscat de politistii bistriteni.

La data de 29 aprilie a.c., in urma unei actiuni organizate si desfasurate pe raza judetului Bistrita-Nasaud  de catre politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu specialisti silvici din cadrul Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj, la o societate comerciala, o intreprindere familiala si un ocol silvic, au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale, in valoare de 20.000 de lei, si a fost dispusa confiscarea a 1425 mc material lemnos, in valoare de 420.455 de lei.

 

 

           Accident rutier produs pe raza municipiului Bistrita

             La data de 29 aprilie a.c., un barbat, in varsta de 40 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, ajungand in dreptul unei statii de carburanti a efectuat manevra de intoarcere, incalcand marcajul longitudinal continuu, a patruns pe contrasens si a fost colizionat de catre un autovehicul, condus de un tanar, de 24 de ani, din comuna Feldru, care a efectuat o manevra de depasire neregulamentara.

           In urma producerii accidentului a rezultat vatamarea corporala a unei femei, in varsta de 37 de ani, din Bistrita, pasagera in autoturismul condus de bistritean.  

           Cercetarile sunt continuate de politistii Biroului Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 


           Tineri banuiti de furtul unei biciclete

            La data de 29 aprilie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat doi tineri, in varsta de 24 de ani, respectiv 27 de ani, ambii din Viisoara, banuiti ca in cursul lunii ianuarie a.c., ar fi sustras o bicicleta din curtea unei locuinte situata pe raza cartierului, pe care ar fi incercat sa o valorifice.

           Prejudiciul cauzat, in valoare de 1.800 de lei, a fost recuperat in totalitate iar bicicleta sustrasa a fost restituita persoanei vatamate.

           Fata de suspecti sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

          S-a dezechilibrat in autobuz inainte de a cobori in statie si s-a accidentat

            La data de 29 aprilie a.c., un bistritean, in varsta de 45 de ani,  in timp ce conducea un autobuz  pe raza municipiului, a redus viteza de deplasare, prin franare, moment in care o femeie, de 53 de ani, din Bistrita, care circula in calitate de pasager in autobuz si se afla in picioare, urmand sa coboare in statie, s-a dezechilibrat si s-a lovit de scaunele autobuzului.

          Cercetarile sunt continuate  sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

         Prinsi in flagrant in timp ce sustrageau mai multe casete de bere

           La data de 30 aprilie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au prins in flagrant doi tineri, in varsta de 18 ani, respectiv 19 ani, ambii din Bistrita, in timp ce sustrageau mai multe casete de bere dintr-o societate comerciala situata pe raza municipiului.

          Fata de cei doi tineri sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.  

 

 

             Femeie cercetata pentru contrabanda cu tigarete

              La data de 29 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au finalizat cauza penala, aflata sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud, privind o femeie, in varsta de 69 de ani, cu propunere de trimitere in judecata a acesteia pentru comiterea infractiunii de contrabanda.

             In urma unui control efectuat in cursul lunii iulie, anul 2014, la intreprinderea familiala a suspectei, al carei punct de lucru este situat pe raza judetului Bistrita-Nasaud, politistii au descoperit 59 de pachete de tigarete, provenite din contrabanda, pe care aceasta le-ar fi detinut si oferit spre vanzare mai multor persoane.

             Prejudiciul cauzat Bugetului Consolidat al Statului, in valoare de 749 de lei, a fost recuperat in totalitate.

             Totodata, femeia a facut obiectul unei cercetari similare in cursul anului 2013 cand politistii au intocmit un dosar penal pe numele acesteia pentru savarsirea infractiunii de contrabanda cu tigarete.

 

 

0 comentarii1302 vizualizări30 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0