Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 9626 vizitatori azi
Depistat de politisti conducand un autoturism sub influenta alcoolului.

Material lemnos fara documente legale de provenienta, depistat de politisti. La data de 24 mai a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Tihuta-Colibita au desfasurat o actiune pe linie de silvicultura, pe raza comunelor Tiha Bargaului si Bistrita Bargaului, in urma careia a fost depistat un barbat, de 38 de ani, din Colibita, care detinea la instalatia sa de debitat 11,60 mc material lemnos, fara a poseda documente legale de provenienta.

Acesta a fost sanctionat contraventional, cu amenda de 2.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos, in valoare de 2.265 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.


 

La volan avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din Romania

 La data de 22 mai a.c., politistii au depistat, in trafic, un tanar, in varsta de 23 de ani, din comuna Zagra, in timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Salva, ruland cu viteza de 105 km/h si avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din Romania.

Fata de acesta sunt efectuate in continuare cerectari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

 

 

 

Depistat de politisti conducand un autoturism sub influenta alcoolului

 La data de 24 mai a.c., un barbat, de 36 de ani, din Bistrita, a fost depistat de politistii bistriteni in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita unde, cu consimtamantul acestuia, i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

Cercetati pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere

 

La data de 22 mai a.c., pe DN 15A, pe raza comunei Teaca, politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au oprit in trafic, pentru control, un motoscuter, condus de catre un barbat, de 40 de ani, din localitatea Viile Tecii, stabilind in urma verificarilor efectuate faptul ca acesta nu poseda permis de conducere.

Totodata, la data de 23 mai a.c., pe DJ 171, pe raza localitatii Tarlisua, un barbat, in varsta de 46 de ani, din localitatea Moliset, a fost depistat de politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares in timp ce conducea o autoutilitara avand permisul de conducere necorespunzator categoriei din care face parte vehiculul.

In cauza au fost intocmite dosare penale in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

Barbat agresat pe raza comunei Rebrisoara

 La data de 23 mai a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o persoana ar fi fost agresata pe raza comunei Rebrisoara si i-ar fi fost sustras un telefon mobil.

In urma cercetarilor efectuate la fata locului, politistii au identificat un tanar, in varsta de 28 de ani, din Nasaud, banuit ca impreuna cu alte doua persoane necunoscute ar fi agresat fizic un barbat, de 36 de ani, din Rebrisoara, caruia i-ar fi sustras un telefon mobil, dintr-o coliba improvizata, situata pe raza comunei.

Victima a suferit leziuni corporale, motiv pentru care a fost preluata si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Lovire sau alte violente" si "Furt calificat", efectuandu-se cercetari de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Naasud in vederea identificarii si a celorlalti participanti la savarsirea celor doua fapte.

 

0 comentarii
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/bn/public_html/functions/function_pagecounter.php on line 37
0 vizualizări
25 mai 2015Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/bn/public_html/include/middlecontent.php on line 29rss 2.0
rss 2.0