Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Minor lovit de trasnet in localitatea Dipsa.

La volan avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. La data de 25 mai a.c., in urma unei actiuni pe linie de respectare a regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferata, desfasurata de catre politistii Biroului Rutier, pe raza municipiului Bistrita, a fost depistat un tanar, in varsta de 25 de ani, din Lunca Ilvei, care conducea un autoturism si nu a oprit la o trecere la nivel cu calea ferata simpla, prevazuta cu semnale luminoase si acustice aflate in functiune.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca tanarul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

Minor lovit de trasnet in localitatea Dipsa

 

La data de 25 mai a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o persoana a fost lovita de trasnet pe un camp situat pe raza localitatii Dipsa.

La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a constatat decesul unui minor, de 15 ani, din localitate.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, urmand a fi stabilite toate imprejurarile in care s-a produs evenimentul.

 

0 comentarii2737 vizualizări26 mai 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0