Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 24 Octombrie 2020 - 11258 vizitatori azi
Tanar cercetat pentru furtul unui aparat de fotografiat.

La data de 26 mai a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au identificat un tanar, de 27 de ani, din comuna Petru Rares, banuit de comiterea unui furt.

In fapt, la data de 24 mai a.c., un barbat, in varsta de 47 de ani, din judetul Hunedoara, in timp ce conducea un autoturism in directia Beclean-Dej, pe raza localitatii Reteag ar fi oprit si luat la ocazie tanarul, de 27 de ani, pe care l-ar fi transportat pana in localitatea Ciceu-Mihaiesti.

Conducatorul autovehiculului si-a continuat deplasarea iar in momentul in care a ajuns in municipiul Dej a constatat ca-i lipseste un aparat de fotografiat, in valoare de 600 de lei.

In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, urmand a fi stabilita intreaga activitate infractionala a suspectului.

 

 

La volan avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice

 

La data de 26 mai a.c., in timp ce executau supravegherea si controlul traficului rutier pe DN 17, pe raza orasului Beclean, politistii au depistat un barbat, in varsta de 34 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".


 

SEFUL SERVICIULUI CABINET      INTOCMIT

Comisar sef de politie,            Inspector de politie,

ANDREICA IOAN-VALER          ROSCA VIRGINIA-RODICA

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1981 vizualizări27 mai 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0