Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13764 vizitatori azi
Barbat retinut pentru 24 de ore pentru punere in circulatie de marfuri contrafacute si spalare de bani.

Accident de circulatie produs pe raza orasului Nasaud. La data de 27 mai a.c., un barbat, in varsta de 41 de ani, din Nasaud, in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului, nu a acordat prioritate de trecere si a colizionat un autovehicul, condus de catre un tanar, de 29 de ani, din comuna Tiha Bargaului, care circula pe un drum prioritar, in directia Nasaud-Bistrita.

Din accident a rezultat vatamarea corporala a tanarului, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

Nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a produs un accident rutier

 La data de 27 mai a.c., un tanar, in varsta de 24 de ani, din comuna Zagra, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 151, pe raza localitatii Blajenii de Sus, in directia Bistrita-Beclean, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, carosabilul fiind umed, intr-o curba la stanga a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un stalp de beton.

In urma producerii accidentului, conducatorul auto a suferit leziuni corporale si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii ingrijirilor medicale necesare.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei orasului Beclean.

 

 

 

Barbat retinut pentru 24 de ore pentru punere in circulatie de marfuri contrafacute si spalare de bani

 La data de 27 mai a.c., fiind in continuarea cercetarilor intr-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, sprijiniti de cei din cadrul Biroului Rutier, au depistat un barbat, in varsta de 34 de ani, din Lechinta, in timp ce transporta cu un autoturism pe DN 17, la iesirea din municipiul Bistrita, 791 de articole de imbracaminte si produse cosmetice, ce poarta inscriptii si denumiri apartinand unor marci inregistrate si protejate.

In urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca bunurile respective ar fi fost detinute in vederea comercializarii acestora la valori mult diminuate fata de produsele originale, suspectul neputand prezenta documente de provenienta sau de insotire a marfii.

In baza autorizatiilor emise de Tribunalul Bistrita-Nasaud, s-a procedat la efectuarea a doua perchezitii domiciliare la domiciliul barbatului si la imobilul unde acesta locuieste fara forme legale, in urma carora au mai fost identificate 55 de produse susceptibil a fi contrafacute.

Fata de suspect a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunilor de "Punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare" si "Spalare de bani", urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud cu propunere de arestare preventiva.

Actiunile au beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale-I.G.P.R.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii1400 vizualizări28 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0