Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 17518 vizitatori azi
POLITIA ROMANA, ALATURI DE CEI MICI, CU OCAZIA ZILEI INTERNATIONALE A COPILULUI.

Politisti din structurile de prevenire a criminalitatii, ordine publica, proximitate si politie rutiera, insotiti de elevii voluntari ai politiei bistritene, au fost alaturi de copii, in zi de sarbatoare, in Parcul municipiului Bistrita.

           Cu acest prilej au fost diseminate materiale preventiv-informative referitoare la siguranta minorilor, au fost prezentate aspecte privind siguranta proprie si circulatia rutiera si au fost expuse cateva autospeciale aflate in dotarea Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud, pe care copiii si parintii au putut sa le observe indeaproape.

           Ziua de 1 iunie a fost un nou prilej de a accentua faptul ca politistul este un prieten care vegheaza intotdeauna pentru siguranta copiilor si a tinerilor.    

        Actiunea organizata de 1 iunie a marcat lansarea campaniei de informare "VACANTA IN SIGURANTA", care vizeaza cresterea gradului de siguranta a elevilor in perioada vacantei de vara, perioada in care politistii au in vedere intalniri cu elevii  in scoli, in taberele scolare, precum si in zonele frecventate de tineri.

0 comentarii1806 vizualizări02 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0