Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 14074 vizitatori azi
Conflict izbucnit intre mai multi tineri pe raza orasului Nasaud.

Persoane banuite ca ar fi agresat o femeie si i-ar fi sustras acesteia bunuri, cercetate de politisti. La data de 13 iunie a.c, politia a fost sesizata despre faptul ca intr-un imobil, de pe raza localitatii Rodna,  a izbucnit un conflict in care au fost implicate mai multe persoane.  In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat faptul ca o femeie, de 34 de ani, din Rodna, s-a deplasat la locuinta fostului sot unde, pe fondul unor neintelegeri mai vechi si a consumului de alcool, ar fi fost agresata fizic de acesta, precum si de o femeie, de 36 de ani, respectiv o minora, in varsta de 15 ani, care se aflau in locuinta.

        Totodata, minora este banuita ca, prin intrebuintarea de violente, ar fi deposedat persoana vatamata de un lantisor din aur si un telefon mobil, bunuri a caror valoare este de aproximativ 365 de euro.

        Bunurile sustrase au fost recuperate si restituite femeii, de 34 de ani.

         Fata de fostul sot si femeia, de 36 de ani, cercetarile sunt continuate de politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de "lovire sau alte violente", minora fiind cercetata pentru savarsirea infractiunii de talharie.

 

         Conflict izbucnit intre mai multi tineri pe raza orasului Nasaud.

           La data de 14 iunie a.c., politia a fost sesizata despre faptul ca un autoturism a fost avariat ca urmare a unui conflict spontan, izbucnit intre mai multi tineri, in fata unui local din orasul Nasaud.

          Din cercetari a rezultat faptul ca, un tanar, de 21 de ani, din Nasaud, pe fondul consumului de alcool,  ar fi aruncat cu mai multe pahare intr-un autoturism in care se aflau trei persoane din comuna Telciu.

           Pentru a evita o eventuala altercatie, conducatorul autoturismului, un barbat in varsta de 37 de ani, ar fi plecat de la fata locului, trecand cu o roata peste laba piciorului tanarului de 21 de ani.

          Ulterior, tanarul din Nasaud s-ar fi urcat la volanul unui autovehicul, iar pe raza localitatii Salva ar fi incercat sa blocheze in trafic autoturismul in care se aflau cei trei.

           Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul barbatului de 37 de ani, respectiv pozitiv in cazul tanarului.

          Acestia au fost condusi la Spitalul orasenesc Nasaud, unde tanarul de 21 de ani, a refuzat recoltarea de probe biologice, motiv pentru care este cercetat pentru " Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice", in sarcina acestuia retinandu-se si infractiunea de distrugere.

          Barbatul, de 37 de ani, este cercetat de politisti sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia".

          Politistii din cadrul Politiei oras Nasaud efectueaza in continuare cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.      

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.        

0 comentarii1435 vizualizări15 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0