Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 30 Octombrie 2020 - 1966 vizitatori azi
EVALUAREA NATIONALA PENTRU ABSOLVENTII CLASELOR A VIII-A, IN SIGURANTA.

60 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud vor actiona, zilnic,  in vederea mentinerii ordinii si sigurantei publice, pe timpul desfasurarii examenelor sustinute de absolventii claselor a VIII-a, precum si pentru fluidizarea traficului rutier in zona institutiilor de invatamant.  Pentru prevenirea evenimentelor negative, 181 de politisti de ordine publica si de la politia rutiera vor asigura masurile specifice in zona celor 83 de centre de examinare, astfel incat examenele sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta.

 Acestea vor fi incluse in itinerariile de patrulare, in special pe timpul plecarii si sosirii candidatilor si a insotitorilor acestora la/de la locurile de sustinere a examenelor.

 Structurile de ordine publica vor actiona in zona adiacenta institutiilor de invatamant, unde se sustin examenele, pentru combaterea cersetoriei, vagabondajului, comertului ambulant neautorizat si a altor activitati care pot afecta climatul de siguranta publica.

 Politistii de la formatiunea rutiera vor asigura fluidizarea traficului rutier si vor actiona in vederea prevenirii accidentelor rutiere si a ambuteiajelor.

 

 

0 comentarii1645 vizualizări22 iunie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0