Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 29 Septembrie 2020 - 5664 vizitatori azi
Accident de circulatie produs pe raza municipiului Bistrita.

La data de 23 iunie a.c., un tanar, de 19 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, a fost colizionat lateral de un alt autoturism care circula in aceeasi directie si care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, fiind proiectat de catre acesta intr-un stalp. Dupa producerea accidentului, conducatorul autoturismului care a efectuat manevra neregulamentara si-a continuat deplasarea.

          In urma verificarilor s-a stabilit faptul ca proprietarul autoturismului, al carui conducator auto a plecat de la fata locului, este un barbat, in varsta de 44 de ani, din Bistrita.

           Politistii efectueaza demersuri pentru depistarea autoturismului si pentru stabilirea persoanei care l-a condus in momentul producerii accidentului.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a tanarului, de 19 ani.

           Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Rutier sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia".

 

 

0 comentarii1561 vizualizări24 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0