Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Un tanar a decedat in urma unui accident rutier produs pe fondul vitezei excesive.

La data de 29 iunie a.c., un tanar, in varsta de 26 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localitatii Sieu Magherus, din cauza vitezei excesive a parasit partea carosabila si a colizionat un stalp de sustinere a retelei electrice. Din accident a rezultat decesul conducatorului auto. Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.   

 

 

        A condus un moped neinregistrat si fara sa posede permis de conducere

          La data de 30 iunie a.c., un minor, in varsta de 16 de ani, din Rodna, in timp ce conducea un moped neinregistrat pe raza comunei, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a colizionat un stalp de sustinere a retelei electrice.

         In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca acesta nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

          Din accident a rezultat ranirea grava a minorului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

        Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei Orasului Nasaud.

 

 

        Material lemnos, de peste 24.000 de lei, confiscat de politisti

         La data de 29 iunie a.c., in urma unei actiuni organizate de politistii Serviciului de Ordine Publica impreuna cu inspectori din cadrul Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj-Napoca, a fost identificat un barbat, de 54 de ani, din Tureac, care detinea pe DN 17,  intr-un autocamion stationat, 41, 05 mc cherestea, fara documente de provenienta legala.

         Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 5.000 de lei, iar        cantitatea de material lemnos, in valoare de 24.630 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

 

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2772 vizualizări30 iunie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0