Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 07 August 2020 - 11128 vizitatori azi
Politistii bistriteni au dispus confiscarea contravalorii a peste 1.100 mc material lemnos.

La data de 13 iulie a.c., in urma unui control efectuat de catre politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu specialisti silvici din cadrul Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj, la o societate comerciala din comuna Sant, a fost dispusa confiscarea contravalorii a 1.168,02 mc material lemnos, in valoare de 144.143,85 de lei, material lemnos comercializat, considerat fara provenienta legala datorita raportarii cu intarziere a situatiei lunare.

 

 

  Barbat pe numele caruia a fost emis mandat european de arestare, depistat de politisti.

             La data de 13 iulie a.c., politistii Compartimentului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, au depistat pe raza municipiului Bistrita un tanar, in varsta de 23 de ani, din Rodna, impotriva caruia autoritatile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infractiunilor de extorcare si talharie.

           Barbatul a fost prezentat Curtii de Apel Cluj care a dispus arestarea preventiva a acestuia pe o perioada de 30 zile, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita Nasaud.

 

.

Foto -arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2233 vizualizări14 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0