Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 29 Martie 2020 - 10038 vizitatori azi
Politistii bistriteni au dispus confiscarea contravalorii a peste 148 mc material lemnos.

Tineri banuiti de furt calificat, depistati de politisti.  La data de 16 iulie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, au identificat un tanar , in varsta de 23 de ani,din comuna Dumitrita, banuit ca in perioada 25 iunie-10 iulie a.c., ar fi sustras, de pe raza comunei Cetate, combustibil din rezervoarele unor utilaje, apartinand a doua societati comerciale din Tiha Bargaului respectiv din Livezile.

             Totodata in noaptea de 15/16 iulie a.c., impreuna cu un alt tanar de 23 de ani, din Dumitrita, ar fi sustras combustibil, dintr-un utilaj apartinand unei societati comerciale din Livezile.

            Fata de primul suspect a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore si urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

          Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

           A introdus in tara si a detinut ilegal o arma neletala de tir sportiv.        

           La data de 16  iulie a.c., politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, au identificat un tanar, de 21 de ani, din comuna Lechinta, banuit ca in perioada 08-16 iulie a.c., ar fi detinut la domiciliu, fara respectarea prevederilor legale, o arma neletala de tir sportiv cu aer comprimat, pe care ar fi introdus-o in tara fara a detine autorizatie pentru introducerea acesteia pe teritoriul Romaniei.

 Fata de tanar sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Contrabanda calificata" si "Nerespectarea regimului armelor si al munitiilor".

 

 

 

 

         Politistii bistriteni au dispus confiscarea contravalorii a peste 148 mc material lemnos

            La data de 16 iulie a.c., in urma unei actiuni organizate si desfasurate de catre politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu specialisti silvici din cadrul Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj, la o intreprindere familiala din comuna Bistrita-Bargaului, au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale, in valoare de 3.000 de lei, si a fost dispusa confiscarea a 148,85 mc material lemnos, in valoare de 38.713 lei.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

 

 

0 comentarii1596 vizualizări17 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0