Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Barbat retinut pentru 24 de ore.

Barbat retinut pentru 24 de ore pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice. La data de 20  iulie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, au depistat in trafic, un barbat, in varsta de 39 de ani, din Vatra Dornei, judetul Suceava, in timp ce conducea un autoturism,  pe raza localitatii Tiha Bargaului fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

             Fata de acesta a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

             Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere " si " Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante ".

 

 

 

0 comentarii2688 vizualizări21 iulie 2015




rss 2.0
rss 2.0