Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 14158 vizitatori azi
Bistritean retinut pentru 24 de ore pentru furt calificat.

La data de 27 iulie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Politiei municipiului Bistrita, in colaborare cu cei ai Serviciului Criminalistic, au identificat un bistritean, in varsta de 22 de ani, banuit ca in perioada 20-22 iulie a.c. ar fi sustras aparate electronice si electrocasnice din anexele locuintei unei femei, din Bistrita. Prejudiciul cauzat, in valoare de 3.150 de lei, a fost recuperat in proportie de 60%.

          Fata de tanar a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

          Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale a acestuia.

 

 

          Actiuni pe linie rutiera si de silvicultura desfasurate de politistii bistriteni.

            La data de 27 iulie a.c., politistii din cadrul Politiei municipiului Bistrita impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Tihuta Colibita au desfasurat o actiune, pe linie de silvicultura, pe raza comunelor Tiha Bargaului si Prundu Bargaului, in urma careia au depistat un barbat, de 60 de ani, din Muresenii Bargaului, in timp ce transporta cu o autoutilitara, pe raza localitatii Prundu Bargaului, 3,65 mc material lemnos fara documente legale de provenienta si transport. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 1.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos, a carui valoare este de 1.810 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

          La aceeasi data, politistii din cadrul Politiei municipiului Bistrita, impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic al Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe linie rutiera, in urma careia au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale, in valoare de 630 de lei, iar 3 certificate de inmatriculare au fost retinute.      

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii1771 vizualizări28 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0