Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Patru minori s-au rasturnat cu autoutilitara intr-un sant si au suferit leziuni corporale.

Depistat in trafic transportand material lemnos fara documente legale de provenienta. La data de 17 august a.c., politistii au identificat in trafic un barbat, in varsta de 40 de ani, din comuna Josenii Bargaului, in timp ce transporta cu un autovehicul 4,15 mc material lemnos, in valoare de 1.660 de lei, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveninta.

              Acesta a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 2.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos a fost ridicata in vederea confiscarii.

 

 

                Bistritean banuit de furtul unui portofel

               La data de 17 august a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat un barbat, in varsta de 44 de ani, din Bistrita, banuit ca la data de 2 august a.c. ar fi sustras un portofel din incinta unui local situat pe raza municipiului, cauzand un prejudiciu in valoare de 250 de lei.

             Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a barbatului.

 

 

              Accident rutier produs din cauza nepastrarii unei distante de siguranta in mers

               La data de 17 august a.c., pe raza municipiului Bistrita, un bistritean, in varsta de 46 de ani, in timp ce conducea un autotractor care tracta o semiremorca, din cauza nepastrarii unei distante de siguranta in mers, a intrat in coliziune cu autoturismul care circula in fata sa, condus de catre o tanara, de 29 de ani, din Bistrita.

             Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatoarei auto.

              Fata de barbatul, de 46 de ani, cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

               Patru minori s-au rasturnat cu autoutilitara intr-un sant si au suferit leziuni corporale

             La data de 16 august a.c., politia a fost sesizata de catre cadre medicale din cadrul Spitalului orasenesc Nasaud cu privire la faptul ca la aceasta unitate medicala s-au prezentat patru persoane care ar fi fost victimele unui accident rutier produs in comuna Rebra.

            In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca patru minori, in varsta de 14 ani, respectiv 17 ani, toti patru din Rebra, s-ar fi deplasat, cu o autoutilitara, pe un drum agricol situat pe raza comunei si s-ar fi rasturnat intr-un sant, suferind leziuni corporale.

           Acestia au fost transferati la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru efectuarea de investigatii medicale amanuntite.

            In cauza a fost intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, urmand a se stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc accidentul.

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2695 vizualizări18 august 2015




rss 2.0
rss 2.0