Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 340 vizitatori azi
Nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depasire si a provocat un accident, apoi a parasit locul faptei.

La data de 28 august a.c., un barbat, in varsta de 41 de ani, din Rebra, in timp ce conducea un autoturism pe DN17D, pe raza localitatii Rebrisoara, s-a angajat in efectuarea manevrei de depasire, intrand in coliziune cu un autoturism, condus de un barbat de 31 de ani, din Nasaud, care circula in aceeasi directie de mers si care era angajat regulamentar in efectuarea virajului la stanga. Dupa producerea accidentului, conducatorul autoturismului care a incercat sa efectueze depasirea, a parasit locul producerii accidentului, revenind la fata locului la solicitarea organelor de politie.

         In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto, angajat in efectuarea virajului la stanga, care a refuzat transportul la o unitate spitaliceasca.

        Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de " Vatamare corporala din culpa " si "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia ".

 

 

 

          Politistii au aplicat 32 de contraventii si au constatat 2 infractiuni in cadrul unei actiuni, organizata  in cursul zilei de ieri.

          La data de 28 august a.c., politistii bistriteni au efectuat o actiune, pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica, precum si pentru respectarea legislatiei rutiere si a legislatiei silvice in zona rurala de competenta a Politiei Oras Beclean.

       Astfel in urma actiunii de ieri, politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica, Serviciului Rutier si cei din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au constatat 2 infractiuni la regimul circulatiei rutiere si au aplicat 32 de contraventii, in valoare de 12.190 de lei. Din totalul contraventiilor, 26 au fost aplicate pentru abateri la regimul circulatiei rutiere, 4 pentru abateri la regimul legislatiei silvice si 2 pentru incalcarea unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

     De asemenea, au fost controlate in trafic 32 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 6 conducatori auto.

    Au fost legitimate 47 de persoane si a fost luata masura complementara de confiscare a 8,6 mc de material lemnos, in valoare de 2.780 de lei.

 

0 comentarii1680 vizualizări29 august 2015
rss 2.0
rss 2.0