Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 1924 vizitatori azi
Minor accidentat grav pe raza municipiului Bistrita din cauza traversarii neregulamentare.

A condus un autoturism radiat din circulatie si fara sa posede permis de conducere. La data de 1 septembrie a.c., politistii au identificat in trafic un tanar, in varsta de 19 ani, din Nuseni, in timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

         Totodata, in urma verificarilor efectuate in bazele de date, s-a stabilit faptul ca autoturismul figureaza ca fiind radiat din circulatie.

          Fata de conducatorul auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de " Conducerea unui vehicul fara permis de conducere " si " Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat ".

 

 

           Minor accidentat grav pe raza municipiului Bistrita din cauza traversarii neregulamentare

            La data de 1 septembrie a.c., un barbat, in varsta de 38 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, a surprins si accidentat un minor, de 13 ani, din Bistrita, care s-a angajat in traversarea neregulamentara a strazii, in fuga si prin loc nepermis.

         In urma accidentului a rezultat ranirea grava a minorului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru acordarea ingrijirilor medicale necesare.

         Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Vatamare corporala din culpa ".

 

 

          Sanctiuni contraventionale aplicate de politisti in urma unei actiuni organizate pe linia respectarii legislatiei silvice

             La data de 1 septembrie a.c., in urma unei actiuni organizate de politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice si cei din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai, impreuna cu jandarmi din cadrul I.J.J. Bistrita-Nasaud si reprezentanti ai Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj-Napoca, pe linia respectarii legislatiei in domeniul silvic, au fost aplicate 21 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 8.320 de lei, si a fost dispusa confiscarea a 3,83 mc material lemnos, in valoare de 603 lei.

 

 

         Cei trei barbati din Dumitrita au fost retinuti pentru 24 de ore

          La data de 1 septembrie a.c., fata de cei trei barbati din Dumitrita, cercetati pentru savarsirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore.

         Pe parcursul desfasurarii anchetei au aparut elemente noi care au condus la presupunerea rezonabila a savarsirii infractiunii de tentativa la omor calificat, infractiunea fiind comisa cu premeditare.

         Totodata,  leziunile suferite de tanarul, de 22 de ani, intrunesc caracteristicile medico-legale ale notiunii de punere in primejdie a vietii victimei.

         In cauza a fost declinata competenta de efectuare a urmaririi penale in favoarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, cercetarile fiind continuate de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale la delegarea procurorului.

         ***           

         Va reamintim faptul ca in seara zilei de 31 august a.c., politia a fost sesizata cu privire la faptul ca pe o strada din municipiul Bistrita ar fi avut loc un scandal iar o persoana a fost ranita, stabilindu-se faptul ca, pe fondul unor neintelegeri mai vechi, intre un tanar, in varsta de 22 de ani, din Dumitrita, si alte trei persoane necunoscute ar fi izbucnit un scandal, in urma caruia tanarul ar fi fost agresat fizic, suferind leziuni corporale grave. Ulterior, cele trei persoane banuite de comiterea faptei au parasit locul producerii agresiunii, politistii bistriteni procedand la efectuarea de cautari in vederea depistarii acestora.

 

 

            Depistati in trafic de politisti in timp ce transportau material lemnos fara documente de provenienta

             La data de 1 septembrie a.c., pe DN 17D, in orasul Singeorz-Bai, politistii au oprit pentru control o autoutilitara condusa de catre un barbat, in varsta de 72 de ani, din comuna Maieru, constatandu-se faptul ca acesta transporta 2,5 mc material lemnos fara documente de provenienta legala. Barbatul a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat in vederea confiscarii.

           La aceeasi data, politistii au identificat in trafic, pe raza localitatii Tarlisua, un barbat, in varsta de 31 de ani, din Agries, care transporta cu o autoutilitara 10 m.c. material lemnos fara a detine pentru acesta actele legale de provenienta. Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos transportat a fost ridicat in vederea confiscarii.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1652 vizualizări02 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0