Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 30 Octombrie 2020 - 1314 vizitatori azi
Politistii au prins in flagrant trei femei in timp ce transportau porumb sustras de pe raza localitatii Pinticu.

La data de 05 septembrie a.c., politistii au identificat pe raza localitatii Pinticu trei femei, cu varste cuprinse intre 32 si 44 de ani, din comuna Teaca, in timp ce transportau cu atelaje hipo 1.116 kg de stiuleti de porumb. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca porumbul ar fi fost sustras din locul numit "Fanate", situat pe raza localitatii Pinticu.

          Prejudiciul cauzat, in valoare de 1.116 lei, a fost recuperat in totalitate.       

           Politistii efectueaza cercetari pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor trei femei.

 

 

          Depistat in trafic in timp ce transporta material lemnos fara a detine documente de provenienta

            La data de 05 septembrie a.c., politistii au depistat in trafic, pe DN 17C, pe raza localitatii Romuli, un tanar , in varsta de 25 de ani, din Borsa, judetul Maramures, in timp ce transporta cu o autoutilitara 4 mc material lemnos, fara a detine documente de provenienta.

           Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional iar materialul lemnos transportat, in valoare de 400 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

 

 

          Accident rutier produs intre localitatile Maieru si Singeorz-Bai

            La data de 06 septembrie a.c., un tanar, in varsta de 19 ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism, pe DN 17D, intre localitatile Maieru si Singeorz-Bai, s-a angajat in depasirea unui autovehicul, condus de catre un tanar de 20 de ani, din Singeorz- Bai, care a pierdut controlul asupra directiei de mers, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat.

          Din accident a rezultat ranirea usoara a unui tanar, de 22 de ani, si a unei tinere, in varsta de 21 de ani, ambii din Singeorz-Bai, pasageri in autoturismul care s-a rasturnat.

          Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

 

            Cercetati de politisti pentru "Tulburarea ordinii si linistii publice" si "Lovire sau alte violente"

             La data de 06 septembrie a.c., politia a fost sesizata cu privire la faptul ca intr-un local situat pe raza orasului Singeorz-Bai a izbucnit un scandal intre mai multe persoane.

           In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca mai multi tineri si-ar fi aplicat reciproc lovituri atat in interiorul localului, cat si in afara acestuia, suferind leziuni corporale care nu au necesitat, insa, internarea.

            In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Tulburarea ordinii si linistii publice" si "Lovire sau alte violente", urmand a fi stabilite cu exactitate imprejurarile in care a avut loc evenimentul.

 

 

            Conducea un autoturism neinmatriculat si fara sa posede permis de conducere

             La data de 05 septembrie a.c., pe DJ 172B, pe raza comunei Rebra, politistii au depistat in trafic un tanar, in varsta de 28 de ani, din Rebra, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat, acesta fiind radiat din circulatie.

           Totodata, in urma verificarilor efectuate in baza de date a Politiei Romane, s-a stabilit faptul ca tanarul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

            Fata de conducatorul auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de " Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

 

0 comentarii1904 vizualizări07 septembrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0