Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 17264 vizitatori azi
Accident rutier cu o victima, produs pe raza localitatii Tiha Bargaului.

Cercetate pentru furtul a 400 de lei. La data de 09 septembrie a.c., o tanara, de 18 ani, si o minora, de 16 ani, ambele din Beclean, aflate in locuinta unui barbat, in varsta de 54 de ani, din acelasi oras, profitand de faptul ca acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice, i-ar fi sustras dintr-un portmoneu 400 de lei.

            In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

            Accident rutier produs pe raza localitatii Tiha Bargaului

             La data de 08 septembrie a.c., un barbat, in varsta de 50 de ani, din municipiul Roman, judetul Neamt, in timp ce conducea o autoutilitara, pe DN 17, pe raza localitatii Tiha Bargaului, din cauze ce urmeaza a fi stabilite a surprins si accidentat un tanar, de 21 de ani, din localitate, care circula pe acostamentul aceluiasi sens de mers.

           In urma accidentului a rezultat decesul pietonului.

            Cercetarile sunt continuate de catre politisti in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.   

 

 

 

 

 

        Tanar retinut pentru 24 de ore pentru furt calificat

          La data de 08 septembrie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat un tanar, in varsta de 23 de ani, din Bistrita, banuit ca in perioada 03 august-07 august a.c. ar fi sustras un motofierastrau mecanic din boxa unui imobil situat pe raza municipiului.

         Fata de tanar a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii1890 vizualizări09 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0