Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 05 August 2020 - 19066 vizitatori azi
Tanar retinut, dupa ce a provocat un accident rezultat cu o persoana decedata si trei persoane ranite.

La data de 13 septembrie a.c., un tanar in varsta de 25 de ani, din comuna Cetate, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, pe fondul neadaptarii vitezei in curba, a patruns pe contrasens si apoi pe acostamentul drumului, colizionand un autoturism, care stationa regulamentar. In urma impactului, autoturismul care stationa a fost proiectat intr-un stalp de beton.

           Imediat dupa producerea accidentului tanarul a parasit locul savarsirii, fiind depistat la scurt timp de catre politisti.

          Din accident, a rezultat decesul unei femei, de 44 de ani, din Bistrita, pasager in autoturismul care stationa regulamentar si ranirea altor trei persoane, in varsta de 19 ani, 22 de ani si 26 de ani, toti din comuna Cetate, pasageri in autoturismul care a patruns pe contrasens.

          Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

          Fata de tanar a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunilor de " Ucidere din culpa", " Vatamare corporala din culpa", "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante"  si "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia " , urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

 

 

               Actiuni desfasurate de politisti pe raza judetului

 In noptile de 11/12, respectiv 12/13 septembrie a.c., politistii bistriteni, au efectuat actiuni pentru cresterea gradului de siguranta a cetatenilor, pentru prevenirea faptelor antisociale si pentru diminuarea fenomenului infractional si contraventional pe raza orasului Singeorz-Bai,  precum si pe raza comunelor Maieru si Rodna.

 In urma actiunilor au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale, in valoare de 11.070 de lei, si a fost confiscata suma de 2.208 lei.

          Totodata, au fost verificati 11 agenti economici si 42 de autovehicule si a fost constatata 1 infractiune, de evaziune fiscala.

0 comentarii1750 vizualizări14 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0