Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 18 Ianuarie 2021 - 2228 vizitatori azi
Cercetati pentru furt in scop de folosinta.

La data de 21 septembrie a.c., un barbat, in varsta de 30 de ani, din comuna Fizesu Gherlii, judetul Cluj, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, deplasandu-se in directia Suceava - Cluj-Napoca, in municipiul Vatra Dornei a luat la ocazie doi barbati necunoscuti, care intentionau sa se deplaseze pana in municipiul Cluj-Napoca.

            Intrucat era obosit, barbatul, de 30 de ani, i-a permis unuia dintre cei doi necunoscuti sa conduca autoturismul, iar in localitatea Reteag i-a solicitat barbatului care se afla la volan sa opreasca la o cunostinta. Dupa aproximativ doua minute in care clujeanul a intrat intr-un imobil, acesta a iesit afara si a constatat ca autoturismul nu se mai afla in zona, motiv pentru care a sesizat politia.

            La scurt timp, autoturismul furat a fost depistat abandonat, la intrarea in municipiul Dej, ulterior fiind identificati si cei doi barbati necunoscuti, fiind vorba despre un tanar, in varsta de 28 de ani, si de un barbat, de 37 de ani, ambii din judetul Suceava.

           Fata de cei doi suceveni cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Furt in scop de folosinta".

 

 

           Barbat disparut din luna iunie a.c., depistat de politistii bistriteni

             La data de 21 septembrie a.c., politistii au depistat pe raza municipiului Bistrita un barbat, in varsta de 34 de ani, din Rodna, disparut din luna iunie a.c.

           In cauza a fost dispusa revocarea masurii urmaririi la nivel national a barbatului, fiind instiintata familia acestuia.

 

 

            Maramuresean cercetat pentru savarsirea unei agresiuni

              La data de 21 septembrie a.c., politistii au fost sesizati de catre un barbat, in varsta de 42 de ani, din comuna Romuli, despre faptul ca ar fi fost victima unei agresiuni.

            In urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii au identificat persoana banuita de comiterea faptei, ca fiind un barbat, de 66 de ani, din judetul Maramures.

             Persoana vatamata a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru efectuarea de investigatii, stabilindu-se faptul ca leziunile traumatice suferite necesita 13-14 zile de ingrijiri medicale, fara a intruni caracteristicile medico-legale ale notiunii de punere in primejdie a vietii.

             Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a maramureseanului si a imprejurarilor exacte in care a avut loc agresiunea.

 

0 comentarii1974 vizualizări22 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0