Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 14 Mai 2021 - 14587
"VERDE LA EDUCATIE PENTRU CIRCULATIE".

Zeci de copii si parinti au participat la cursul de educatie rutiera, sustinut de Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita Nasaud. Cei mici au invatat cum pot deveni pietoni exemplari. La data de 19 septembrie a.c., Politia Romana a organizat cea de a treia editie a campaniei de educatie rutiera "Verde la educatie pentru circulatie", la nivel national.

 In judetul Bistrita-Nasaud, zeci de copii au fost prezenti in parcarile unei societati comerciale, partenera in proiect, invatand cum pot deveni pietoni exemplari. Atenti la explicatiile si informatiile oferite de politisti, cei mici si-au insusit regulile de circulatie si au constientizat importanta respectarii lor.

 Copiii prezenti alaturi de parinti au aflat de la politisti ce reguli de circulatie trebuie sa respecte pe drumul catre scoala, locul de joaca sau catre casa. Celor mici le-au fost prezentate semnele de circulatie si au fost invitati intr-un orasel miniatural, in care au aplicat cele invatate pentru a demonstra ca vor deveni pietoni responsabili.

Cei mai tineri participanti la trafic au fost rasplatiti cu premii si au primit materiale informative.

 

0 comentarii2275 vizualizări23 septembrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0