Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 8496 vizitatori azi
Femeie cercetata pentru furt.

Material lemnos confiscat de politistii bistriteni. La data de 22 septembrie a.c., in urma unei actiuni desfasurate de catre politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu specialisti silvici din cadrul Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj, la o societate comerciala din localitatea Mijlocenii Bargaului, au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale, in valoare de 10.000 de lei, si a fost dispusa confiscarea a 173,81 mc material lemnos, in valoare de 53.220 de lei.

 

 

             Femeie cercetata pentru furt

              La data de 22 septembrie a.c., politistii au depistat o femeie in varsta de 41 de ani din localitatea Josenii Bargaului, in timp ce sustragea mai multe produse dintr-o societate comerciala situata pe raza municipiului Bistrita.

             Prejudiciul cauzat, in valoare de 92,82 de lei, a fost recuperat in totalitate.

             Cercetarile sunt continuate de Biroul de Investigatii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

            Bistritean cercetat pentru savirsirea unor infractiuni

              La data de 21 septembrie a.c., politistii au depistat, in trafic, pe D.J. 173, pe raza localitatii Ocnita , un barbat, in varsta de 34 de de ani, din municipiul Bistrita, in timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice si fara a poseda permis de conducere.                                                                          

              In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca autoturismul   inmatriculat in strainatate, figura  in bazele de date ca urmarit de catre autoritatile din Marea Britanie.

              Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a bistriteanului.

 

 

 

 

0 comentarii1358 vizualizări23 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0