Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 14 Iulie 2020 - 17786 vizitatori azi
Tanar retinut 24 de ore pentru nerespectare a regimului armelor si al munitiilor si de furt calificat.

Bistritean  pe numele caruia a fost emis mandat de arestare preventiva, depistat de politisti. La data de 23 septembrie a.c., politistii  au depistat pe raza municipiului Bistrita un tanar, in varsta de 21 de ani, din municipiu, fata de care Judecatoria Bistrita a emis un mandat de arestare preventiva, fiind cercetat pentru comiterea mai multor  furturi din locuinte, societati comerciale si din autoturisme,  savarsite pe raza municipiului Bistrita in perioada decembrie 2013 - februarie 2015 .

           Bistriteanul a fost prezentat Judecatoriei Bistrita, care a mentinut masura arestarii preventive a acestuia pe o perioada de 30 zile, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita Nasaud.

 

 

          Tanar retinut 24 de ore pentru nerespectare a regimului armelor si al munitiilor si de furt calificat

            La data de 23 septembrie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat un tanar, in varsta de 27 de ani, din Nimigea, banuit ca in perioada 22 decembrie 2014 - 10 ianuarie 2015, ar fi sustras o arma cu aer comprimat, unelte de  constructie, aparatura electronica si alte bunuri in valoare totala de 2.400 de lei din doua  locuinte situate in comuna Nimigea, localitatea Floresti.

              Fata de tanar a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de nerespectare a regimului armelor si al munitiilor si de furt calificat, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud cu propunere de arestare preventiva.

 

 

Politistii au identificat doi tineri banuiti de savarsirea unor infractiuni de furt

 La data de 23 septembrie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat un tanar, in varsta de 18 de ani, din Reghin, judetul Mures, banuit ca in perioada 19-21 septembrie a.c. ar fi sustras unelte electro-mecanice, in valoare de 800 de lei, din incinta unei societati comerciale din localitatea Livezile.

La aceesi data  politistii au identificat un minor, in varsta de 14 ani, din Cosna judetul Suceava, banuit ca in luna octombrie 2013  ar fi sustras aparatura  I.T., in valoare de 3.830 de lei, de la sediul unei asociatii din municipiul Bistrita.

          Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a celor doi tineri.

 

 

              Nasaudean cercetat pentru conducerea fara permis a unui autovehicul

              La data de 23 septembrie a.c., politistii au depistat, in trafic, un nasaudean, in varsta de 23 de de ani, in timp ce conducea un autoturism, pe raza orasului Nasaud, fara a poseda permis de conducere.                                                              

              Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de " Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2023 vizualizări24 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0