Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 24 Octombrie 2020 - 11006 vizitatori azi
Barbat retinut pentru 24 de ore pentru inselaciune. A detinut un autoturism care figura ca fiind sustras din Suedia.

Controale pe linie silvica, efectuate de politistii bistriteni. La data de 7 octombrie a.c., in urma unui control efectuat impreuna cu specialisti din cadrul Garzii Forestiere Cluj, intr-un fond forestier situat pe raza comunei Tiha Bargaului, politistii bistriteni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca persoane necunoscute ar fi taiat ilegal si ar fi sustras 20 de arbori nemarcati, cu un volum de 20,83 mc si o valoare de 5.135 de lei, din locul numit "Sendroaia de Jos". La fata locului au fost identificati 5,37 mc material lemnos, in valoare de aproximativ 1.300 de lei, care au fost ridicati in vederea confiscarii.

          Totodata, in perioada 5-6 octombrie a.c., impreuna cu specialisti silvici din cadrul Garzii Forestiere Cluj, politistii bistriteni au efectuat un control intr-un canton silvic, in urma caruia s-a constatat faptul ca un barbat, in varsta de 43 de ani, in calitate de padurar la Ocolul Silvic Cormaia Anies, din culpa nu si-ar fi indeplinit in mod corespunzator atributiile de serviciu. Astfel, taierile ilegale de arbori care au avut loc in cantonul silvic administrat de catre acesta ar fi cauzat un prejudiciu, in valoare de 15.114 lei, barbatul fiind cercetat pentru neglijenta in serviciu.

 

 

          Barbat retinut pentru 24 de ore pentru inselaciune

           La data de 7 octombrie a.c., politistii au depistat in trafic, pe DN 15A, pe raza localitatii Teaca, un autoturism condus de catre un barbat, de 43 de ani, din municipiul Targu Mures, judetul Mures, pe numele caruia Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita a emis un mandat de aducere, fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

           Din cercetari a rezultat faptul ca, in perioada august-septembrie 2011, in calitate de administrator imputernicit la o societate comerciala din Bistrita, s-ar fi folosit de nume si calitari mincinoase, astfel ca ar fi indus si mentinut in eroare reprezentantii a doua societati comerciale din Oradea si Ramnicu Valcea, cu ocazia achizitionarii unor bunuri de la aceste societati comerciale. Pentru plata acestor bunuri au fost lasate instrumente de plata care au fost refuzate la decontare pentru lipsa totala de disponibil.

         Astfel, s-a cauzat un prejudiciu total de 112.412 lei.

         Fata de barbat a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

 

 

         Barbat din Dobric, cercetat pentru savarsirea infractiunii de contrabanda

           La data de 7 octombrie a.c., cu ocazia unei actiuni organizate de politistii bistriteni, a fost depistat un barbat, in varsta de 53 de ani, din Dobric, care detinea asupra sa 800 de tigarete, nesupuse regimului vamal, fara a avea documente legale de provenienta pentru acestea.

          Barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de contrabanda iar tigaretele gasite asupra sa, in valoare de 440 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.

 

 

       A sustras peste 20 de kg de nuci de pe raza localitatii Tonciu

         La data de 7 octombrie a.c., politistii au identificat o femeie, in varsta de 57 de ani, din Herina, banuita ca ar fi sustras 22,8 kg de nuci, de pe terenul apartinand unui barbat, de 78 de ani, situat pe raza localitatii Tonciu.

       Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

 

        A detinut un autoturism care figura ca fiind sustras din Suedia

         La data de 7 octombrie a.c., in urma verificarilor efectuate, politistii au identificat un tanar, in varsta de 28 de ani, din Teaca, in posesia caruia se afla un autoturism care figura ca fiind sustras la data de 5 octombrie a.c., din Suedia.

        Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, urmand sa se stabileasca cu exactitate imprejurarile in care a fost introdus pe teritoriul tarii noastre.

        Cercetarile sunt continuate fata de tanar sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire.

 

          

0 comentarii1680 vizualizări08 octombrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0