Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 08 August 2020 - 15408 vizitatori azi
Material lemnos confiscat. A sustras bunuri dintr-o societate comerciala. UPDATE-METODA ACCIDENTUL.

La data de 15 octombrie a.c., politistii au depistat in trafic, pe DJ 171, pe raza localitatii Tarlisua, un barbat, in varsta de 45 de ani, din comuna Petru Rares, in timp ce transporta cu o autoutilitara cantitatea de 4,5 mc de material lemnos, fara a detine documentele legale de provenienta si de insotire a materialului lemnos. Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2000 de lei, iar materialul lemnos in valoare de 255 de lei a fost ridicat in vederea confiscarii.

        In perioada 14 octombrie a.c.-15 octombrie a.c., politistii bistriteni, impreuna cu specialisti silvici din cadrul Garzii Forestiere Cluj au desfasurat o actiune pe linie de silvicultura, ocazie cu care au constatat 3 infractiuni si au aplicat 4 sanctiuni contraventionale in valoare de 2.210 lei. De asemenea au fost ridicati in vederea confiscarii 4,20 mc de material lemnos, in valoare de 1.800 de lei.

 

 

        Tanara identificata de politisti, dupa ce a sustras bunuri dintr-o societate comerciala, de pe raza municipiului

           La data de 15 octombrie a.c., politistii bistriteni au identificat o tanara, in varsta de 20 de ani, din comuna Lipanesti, judetul Prahova, banuita ca ar fi sustras bunuri dintr-o societate comerciala, situata pe raza municipiului Bistrita.

          Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

          Politistii efectueaza in continuare cercetari in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a tinerei.

 

 

          A sustras bunuri din locuinta in care locuia cu chirie

           La data de 15 octombrie a.c., politistii au identificat o tanara, de 18 ani, din comuna Securigiu, judetul Arad, banuita ca ar fi sustras un telefon mobil, un inel din argint si 50 de lei din locuinta unei tinere de 19 ani, la care locuia cu chirie.

         In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de " Furt ".

 

.

 

UPDATE / PERCHEZITII LA PERSOANE BANUITE DE INSELACIUNI PRIN METODA ACCIDENTUL

        Telefoane mobile, o cartela telefonica, inscrisuri doveditoare ale unor operatiuni financiare si diverse sume de bani au fost ridicate de politisti, in urma celor 13 perchezitii efectuate ieri in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Valcea, precum si intr-un penitenciar, pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in inselaciuni prin metoda accidentul./ 7 persoane au fost retinute.

 La data de 15 octombrie a.c., politistii au efectuat 13 perchezitii, in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Valcea, precum si intr-un penitenciar, pentru probarea activitatii infractionale ale unor persoane banuite de inselaciune prin metoda accidentul.

 La activitati au participat si politisti din cadrul inspectoratelor de politie judetene Ilfov, Arges si Valcea, precum si cei din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

 In urma perchezitiilor, politistii au ridicat telefoane mobile, o cartela telefonica, inscrisuri doveditoare ale unor operatiuni financiare si diverse sume de bani.

 6 persoane incarcerate in penitenciar au fost transferate pentru cercetari in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, alte doua persoane urmand sa fie transferate, in aceeasi cauza.

 In urma administrarii probatoriului, fata de  6 barbati, cu varste cuprinse intre 20 de ani si 37 de ani, precum si fata de o femeie de 52 de ani,  a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, cu propunere de arestare preventiva.

Dintre persoanele fata de care a fost dispusa retinerea, 5 se aflau in executarea unei pedepse cu inchisoarea.

 Activitatile s-au desfasurat cu sprijinul reprezentantilor Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

 Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii1708 vizualizări16 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0