Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 21 Septembrie 2020 - 4326 vizitatori azi
Barbati identificati de politisti, dupa ce au sustras bunuri dintr-o casa de vacanta.

La data de 16 octombrie a.c., politistii bistriteni au identificat doi barbati, in varsta de 23 de ani si 32 de ani, ambii din comuna Bistrita-Bargaului, banuiti ca in perioada 01 august-07 august a.c., ar fi sustras o bicicleta si alte bunuri din casa de vacanta, a unui barbat domiciliat in Germania, situata pe raza localitatii Colibita.

            Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de " Furt calificat " si stabilirea intregii activitati infractionale a celor doi.

 

 

Material lemnos confiscat de politisti pe raza municipiului Bistrita

           La data de 16 octombrie a.c., politistii au oprit pentru control o autoutilitara, condusa de un barbat, in varsta de 52 de ani, care transporta 6 mc de material lemnos pe raza municipiului Bistrita.

          In urma verificarile efectuate s-a stabilit faptul ca datele inscrise in avizul de insotire nu coincideau cu informatiile introduse in aplicatia de urmarire in timp real a masei lemnoase in Romania, avizul fiind inregistrat in aplicatie cu 1 mc de material lemnos.

         In cauza a fost intocmit dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata, iar conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 2.000 de lei, dispunandu-se, totodata, confiscarea materialului lemnos transportat.

.

 

Sase persoane arestate preventiv in urma perchezitiilor efectuate de politisti

            La data de 16 octombrie a.c., persoanele banuite de comiterea mai multor inselaciuni prin " metoda accidentul ", fata de care s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore, au fost prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, cu propunere de arestare preventiva.

          Propunerea a fost insusita, astfel in momentul de fata 6 barbati cu varste cuprinse intre 20 de ani si 37 de ani, sunt arestati preventiv pentru o perioada de 30 de zile. De asemenea, fata de o femeie, in varsta de 52 de ani, instanta a dispus masura preventiva a controlului judiciar, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

***

           Va reamintim faptul ca in cursul zilei de 15 octombrie a.c., politistii au efectuat 13 perchezitii, in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Valcea, precum si intr-un penitenciar, pentru probarea activitatii infractionale ale unor persoane banuite de inselaciune prin metoda accidentul. In urma perchezitiilor, politistii au ridicat telefoane mobile, o cartela telefonica, inscrisuri doveditoare ale unor operatiuni financiare si diverse sume de bani. Fata de  6 barbati, cu varste cuprinse intre 20 de ani si 37 de ani, precum si fata de o femeie de 52 de ani,  a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore.

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii1547 vizualizări17 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0