Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Politistii continua actiunile pe linie rutiera pe raza judetului Bistrita-Nasaud.

Si in acest sfarsit de saptamana politistii au actionat pentru prevenirea faptelor antisociale si siguranta traficului rutier pe raza judetului Bistrita-Nasaud. Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulatie, politistii rutieri au desfasurat activitati in urma carora au aplicat 256 de  sanctiuni contraventionale, ca urmare a incalcarii normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, iar ca masura complementara, politistii au retinut 11 permise de conducere si au retras 6 certificate de inmatriculare auto.

 

  ****

 

Exemple de infractiuni constatate la regimul circulatiei rutiere :

          La data de 18 octombrie a.c., politistii au depistat un barbat, in varsta de 52 de ani, din Budacu de Sus, in timp ce conducea, pe DC 11  pe raza localitatii Ardan,  un autoturism, avand autorizatia de circulatie provizorie expirata. Fata de conducatorul auto, cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de " Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat ".

         La aceeasi data, pe raza localitatii Susenii Bargaului, a fost identificat in trafic, un tanar, in varsta de 19 ani, in timp ce conducea un autoturism, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Conducatorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de " Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante ".

        De asemenea, politistii au depistat un barbat, in varsta de 39 de ani, din Nimigea, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Cepari, fara a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Barbatul este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de " Conducerea unui vehicul fara permis de conducere ".

 

 

 

 

0 comentarii2723 vizualizări19 octombrie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0