Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 30 Octombrie 2020 - 1636 vizitatori azi
Continua actiunile pe linie silvica pe raza judetului Bistrita-Nasaud.

La data de 23 octombrie a.c., politistii bistriteni, impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Tihuta-Colibita, au desfasurat o actiune pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos pe Valea Bargaului, in urma careia au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale, si au fost ridicati in vederea confiscarii 8,35 mc de material lemnos, in valoare de 4.692 de lei.

       La aceeasi data, pe DN 17 D, raza comunei Rebrisoara, a fost depistat un barbat, in varsta de 45 de ani, in timp ce transporta cu o autoutilitara 2 mc de material lemnos, fara a poseda documentele legale de transport. Barbatul a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, in valoare de 900 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

       De asemenea, la data de 24 octombrie a.c., a fost depistat in trafic un barbat din localitatea Muresenii Bargaului, care transporta cu o autoutilitara, 1,5 mc de material lemnos, fara a poseda aviz de insotire  a acestuia. Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos, in valoare de 750 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

 

0 comentarii2093 vizualizări24 octombrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0