Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 21 Septembrie 2020 - 4540 vizitatori azi
A provocat un accident de circulatie si a parasit locul faptei. Politistii bistriteni l-au identificat.

La data de 30 octombrie a.c., un tanar in varsta de 20 de ani, din comuna Telciu, in timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, pe fondul neasigurarii la efectuarea manevrei de intoarcere, a surprins si accidentat o femeie, in varsta de 43 de ani, care in calitate de biciclist circula regulamentar din directia Telciu spre Telcisor. Imediat dupa producerea accidentului, tanarul a parasit locul savarsirii faptei, fiind identificat la scurt timp pe raza comunei.

         Din accident a rezultat ranirea femeii de 43 de ani.

         Fata de conducatorul auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia".

 

 

  Material lemnos confiscat si sanctiuni contraventionale aplicate de politistii bistriteni

            La data de 29 octombrie a.c. , politistii bistriteni, impreuna cu specialisti silvici din cadrul Ocolului Silvic Izvorul Somesului Mare, au desfasurat o actiune, pe Valea Somesului, pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos.In urma acestei actiuni au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale, in valoare de 4.000 de lei,  iar materialul lemnos, in valoare de 900 de lei a fost ridicat in vederea confiscarii.

          De asemenea, la data de 30 octombrie a.c., in urma unei actiuni organizate  pe raza comunei Dumitrita, pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul silviculturii, politistii au aplicat o sanctiune contraventionala, in valoare de 2000 de lei si au ridicat in vederea confiscarii 4,5 mc de material lemnos, in valoare de 441 de lei.

          La aceeasi data, pe raza localitatii Telcisor, a fost depistat un barbat, in varsta de 60 de ani, din comuna Telciu, in timp ce transporta cu o autoutilitara 5 mc de material lemnos, fara a detine avizul de insotire al acestuia. Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional, iar materialul lemnos a fost ridicat in vederea confiscarii.

 

 

      A accidentat un pieton care circula neregulamentar si a parasit locul faptei. Politistii l-au identificat

           La data de 30 octombrie a.c., un barbat, in varsta de 42 de ani, din Beclean, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Viile Tecii, in timpul efectuarii manevrei de depasire a surprins si accidentat, un barbat, in varsta de 54 de ani, din localitate, care in calitate de pieton se deplasa neregulamentar pe partea carosabila, in zona neiluminata si fara a avea elemente sau accesorii fluorescent-reflectorizante pe imbracaminte.

          Imediat dupa producerea accidentului, conducatorul auto a parasit locul savarsirii faptei, fiind identificat la scurt timp de politisti.

         Din accident a rezultat ranirea usoara a pietonului.

         Fata de conducatorul auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia".

 

0 comentarii2156 vizualizări31 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0