Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 17984 vizitatori azi
Accident de circulatie, produs pe raza orasului Beclean.

La data de 01 noiembrie a.c., un barbat in varsta de 55 de ani, din Cluj-Napoca, in timp ce conducea un autoturism pe raza  orasului Beclean, a surprins si accidentat o minora, de 12 ani, din localitate, care in calitate de pieton a traversat strada regulamentar pe marcajul de trecere pentru pietoni. Din accident a rezultat ranirea minorei.

          Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Vatamare corporala din culpa."

 

 

      Material lemnos confiscat de politistii bistriteni

            La data de 01 noiembrie a.c. , politistii bistriteni, au depistat in trafic, pe DN 17,  pe raza cartierului Unirea, un barbat, in varsta de 55 de ani, din Muresenii Bargaului, in timp ce transporta 3,4 mc de material lemnos, fara a detine documente de provenienta, pentru materialul lemnos transportat.

           De asemenea, pe raza localitatii Livezile, a fost depistat un barbat, de 31 de ani, din Tiha Bargaului, care transporta cu un autocamion, 9,01 mc de material lemnos, fara a detine documentele legale de provenienta pentru acesta.

           Conducatorii auto au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare de 4.000 de lei, iar materialul lemnos, in valoare de 7.440 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

 

0 comentarii1701 vizualizări02 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0