Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 14 Iulie 2020 - 20810 vizitatori azi
Politistii bistriteni actioneaza zilnic, pe linia respectarii legislatiei silvice.

La data de 02 noiembrie  a.c., politistii bistriteni, impreuna cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud  si cu specialisti silvici din cadrul Garzii Forestiere Cluj, au desfasurat o actiune, pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos. In urma acestei actiuni au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale, in valoare de 4.000 de lei, si au fost ridicati in vederea confiscarii  37,58 mc de material lemnos, in valoare de 14.000 de lei.

          La aceeasi data, pe raza localitatii Rebrisoara a fost depistat, un barbat, in varsta de 47 de ani, din Parva, in timp ce transporta cu un autovehicul 1,3 mc de material lemnos fara a detine documentele legale de provenienta si de insotire a materialului lemnos. Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, in valoare de 120 de lei a fost ridicat in vederea confiscarii.

          De asemenea, pe raza orasului Nasaud, politistii au depistat in trafic un barbat, de 38 de ani, care transporta cu o autoutilitara 6,53 mc de material lemnos, fara a avea avizul de insotire pentru acesta. Materialul lemnos a fost ridicat in vederea confiscarii, iar barbatul a fost sanctionat contraventional.

         Totodata, pe raza localitatii Branistea, a fost depistat, un barbat, in varsta de 36 de ani, din comuna Mica, judetul Cluj, in timp ce transporta cu un atelaj hipo, 0,83 mc de material lemnos, fara a detine documentele legale de provenienta si transport pentru materialul lemnos transportat. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat.

         Tot in cursul zilei de 02 noiembrie, politistii bistriteni au actionat pe Valea Bargaului, pe linia respectarii legislatiei silvice si au ridicat in vederea confiscarii 2,5 mc de material lemnos, in valoare de 1.400 de lei.

 

 

0 comentarii2065 vizualizări03 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0