Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 10 August 2020 - 14086 vizitatori azi
Circulatia oprita pe DC 4 A Magura Ilvei-Arsita. Sase autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate politistilor "bistriteni".

Circulatia oprita pe DC 4 A Magura Ilvei-Arsita. Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, informeaza ca la aceasta ora drumul comunal 4A Magura Ilvei-Arsita, este blocat pe o portiune de 30-40 de metri, la urcare inspre satul Arsita din cauza unor caderi de pietre, aparute in timpul lucrarilor de modernizare a drumului respectiv.

 

.

 

Sase autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate politistilor "bistriteni",  pentru a fi folosite in misiunile rutiere, desfasurate pentru siguranta participantilor la trafic.

 La nivelul Inspectoratului de Politie Judetean, Bistrita-Nasaud 6 autospeciale Volkswagen Polo, achizitionate in baza programului de innoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat in dotarea politiei rutiere.

 Autospecialele nou intrate in dotarea Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, sunt prevazute cu sisteme optico - acustice destinate activitatilor de politie rutiera si vor contribui la salvarea de vieti, cresterea sigurantei rutiere si la o mai buna monitorizare si fluidizare a traficului rutier.

 De asemenea, au fost prevazute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate in dotarea Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud in cursul anului 2015 si distribuite structurilor de ordine publica.

 Intregul efort de imbunatatire a mobilitatii Politiei Romane are ca beneficiar final cetatenii, astfel incat intreaga comunitate sa beneficieze de un serviciu politienesc de calitate.

 

Info:

 Programul de innoire a parcului auto, initiat de Ministerul Afacerilor Interne si aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a debutat in 2014, cand Politia Romana a fost dotata cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la inceputul anului 2015, i-au fost repartizate inca 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative si celor de ordine publica.

 

.

Foto - Marius Chiuzan.

 

 

 

0 comentarii1869 vizualizări04 noiembrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0