Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 8138 vizitatori azi
Accident de circulatie produs pe raza localitatii Prundu Bargaului.

La data de 07 noiembrie a.c., un tanar in varsta de 23 de ani, din Susenii Bargaului, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Prundu Bargaului, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, nu a adaptat viteza in curba si a colizionat un parapet al unui pod, aflat pe partea dreapta a directiei de deplasare.

        Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto si a unui tanar, de 23 de ani, din Susenii Bargaului, pasager in autoturism.

        Cercetarile sunt continuate de politisti, pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

 

 

      A sustras in scop de folosinta un autoturism si a colizionat o teava de gaz, in timp ce il conducea pe raza municipiului

         La data de 06 noiembrie a.c., un minor, in varsta de 16 ani, din Bistrita, a sustras cheile unui autoturism, fara acordul proprietarului, si l-a condus pe raza municipiului Bistrita, colizionand o teava de gaz.

         Dupa producerea accidentului, tanarul a parasit locul savarsirii faptei, fiind identificat la scurt timp de politisti.

         In urma producerii impactului au rezultat doar pagube materiale.

         Fata de minor sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Furt in scop de folosinta" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".       

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1575 vizualizări07 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0