Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 02 Iulie 2020 - 14324 vizitatori azi
PERCHEZITII DOMICILIARE LA PERSOANE BANUITE DE CONTRABANDA. Actiuni pe linie rutiera. (Update)

Verificari efectuate de politistii bistriteni la unitatile de alimentatie publica de pe raza judetului. La data de 07 noiembrie a.c., politistii bistriteni, impreuna cu lucratori din cadrul I.S.U. B-N au efectuat verificari pe raza municipiului Bistrita, precum si pe raza orasului Singeorz Bai si a comunelor Maieru si Feldru, la unitatile de alimentatie publica ce desfasoara activitati de tip bar sau club, pe timp de noapte.

       In urma acestor activitati au fost verificate 10 unitati de alimentatie publica si au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale, in valoare de 19.700 de lei.

 

 

      Actiuni pe linie rutiera desfasurate de politistii bistriteni

        In perioada 02-08 noiembrie a.c, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud au actionat in sistem integrat pe raza judetului nostru in vederea respectarii normelor legale privind circulatia pe drumurile publice. Au fost vizate, cu precadere, neacordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public, precum si traversarea neregulamentara a drumului.

       Cu acest prilej au fost aplicate 198 de sanctiuni contraventionale pietonilor si au fost retinute 7 permise de conducere pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

 

.

 

Politistii din Bistrita-Nasaud, impreuna cu politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Maramures, au efectuat 15 perchezitii  domiciliare in doua  judete, la persoane banuite de contrabanda.

 La data de 9 noiembrie a.c., politistii din cadrul I.P.J. Bistrita Nasaud si Maramures au efectuat 15 perchezitii in judetele Bistrita-Nasaud si Maramures, la persoane banuite de contrabanda.

 In urma perchezitiilor efectuate au fost ridicate 45.240 de tigarete, 1.000 de litri de alcool etilic, 40 de litri de alcool dublu rafinat, 50 de litri de motorina, inscrisuri referitoare la efectuarea unor tranzactii cu tigarete, precum si 25.200 de lei si 1.200 de euro.

 Perchezitiile efectuate au vizat 12 persoane, implicate in activitati ilicite, acestea urmand a fi conduse la sediul I.P.J. Bistrita-Nasaud, in vederea continuarii cercetarilor si a stabilirii participatiei infractionale.

 In urma extinderii cercetarilor in cauza, politistii bistriteni s-au sesizat din oficiu  cu privire la savarsirea a trei  infractiuni de furt de combustibil si detinerea de catre orice persoana, in afara antrepozitului fiscal, sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor  accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita prevazuta de lege.

 Activitatile s-au desfasurat impreuna cu lucratori din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud.

 Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2044 vizualizări09 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0