Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Mai 2020 - 21074 vizitatori azi
Cercetati pentru furtul unor produse din societati comerciale.

La data de 10 noiembrie a.c., politistii au identificat un barbat, de 37 de ani, din Tiha Bargaului, si o femeie, in varsta de 46 de ani, din Bistrita, banuiti ca in cursul aceleeasi zile ar fi sustras bunuri, in valoare de 160 de lei, din incinta a doua societati comerciale situate pe raza municipiului.

             In cauza au fost intocmite dosare penale in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, urmand a fi stabilita intreaga activitate infractionala a acestora.

 

 

             Depistat de politisti in timp ce transporta material lemnos fara documente de provenienta

               La data de 10 noiembrie a.c., politistii bistriteni au depistat un barbat, de 31 de ani, din Prundu Bargaului, in timp ce transporta cu autoutilitara 3 mc material lemnos pe DN 17, pe raza localitatii, fara a avea documente de provenienta si transport.

             Conducatorul autoutilitarei a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos, in valoare de 540 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

 

0 comentarii2030 vizualizări11 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0