Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Barbatul retinut in urma perchezitiei domiciliare, a fost arestat preventiv. Cercetata pentru furt din locuinta.

Barbatul din Rebrisoara, retinut in urma perchezitiei domiciliare din Nasaud, a fost arestat preventiv.  La data de 12 noiembrie  a.c., barbatul, in varsta de 41 de ani, din Rebrisoara, banuit de savarsirea infractiunilor de inselaciune, sustragere de sub sechestru, evaziune fiscala si delapidare a fost prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita Nasaud, cu propunere de arestare preventiva.

     Propunerea a fost insusita iar judecatorul de drepturi si libertati a dispus arestarea preventiva a barbatului, pentru o perioada de 30 de zile.

 *****

       Va reamintim faptul ca in cursul zilei de 11 noiembrie a.c., politistii bistriteni, au efectuat o perchezitie domiciliara la sediul unei societati comerciale din orasul Nasaud.

  In urma efectuarii perchezitiei s-a constatat faptul ca in gestiunea societatii exista o lipsa de alcool etilic rafinat de 21.909 litri, existand indicii temeinice ca aceasta cantitate de alcool ar fi fost comercializata in perioada februarie - iunie 2013, fara ca veniturile obtinute sa fie inregistrate in actele contabile ale societatii.

     Fata de administratorul societatii comerciale, un barbat, in varsta de 41 de ani, din comuna Rebrisoara,  s-a dispus masura preventiva a retinerii pentru o perioada de 24 ore.

 

 

 

      Cercetati pentru furtul unor produse dintr-o societate comerciala

          La data de 12 noiembrie a.c., politistii bistriteni au identificat doi minori, in varsta de 14 ani si 16 ani, ambii din Nasaud, banuiti ca in cursul aceleiasi zile ar fi sustras bunuri, dintr-o societate comerciala situata pe raza orasului Nasaud.

        Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

        Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, urmand a fi stabilita intreaga activitate infractionala a celor doi.

 

 

      Barbat din Anies, retinut pentru 24 de ore pentru ca a provocat un accident rutier, apoi a parasit locul savarsirii faptei

           La data de 12 noiembrie a.c., fata de un barbat in varsta de 33 ani, din Anies, politistii au luat masura retinerii pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru savarsirea  infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa", " Conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante", " Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si  "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia".

         In fapt, la data de 09 noiembrie a.c., in timp ce conducea un autoturism, pe raza localitatii Anies, fara a detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, barbatul a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si a colizionat un stalp din beton, situat pe partea dreapta a sensului de mers.

         Imediat dupa producerea accidentului, conducatorul auto a parasit locul savarsirii faptei, fiind depistat ulterior de politisti.

         Din accident, a rezultat, vatamarea corporala a unei tinere, in varsta de 20 de ani si a unui barbat, de 32 de ani, ambii pasageri in autoturism.

       Acesta urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud cu propunere de arestare preventiva.

 

 

    Cercetata pentru furt din locuinta

        La data de 12 noiembrie a.c., politistii au identificat, o tanara, in varsta de 23 de ani, din Bistrita, banuita ca in cursul zilei de 10 noiembrie a.c.,in timp ce se afla in locuinta unui barbat, de 59 de ani, situata pe raza municipiului, profitand de neatentia acestuia i-ar fi sustras o suma de bani.

       Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de " Furt " si stabilirea intregii activitati infractionale a tinerei.

 

 

  Barbat cercetat de politisti pentru furt

          La data de 12 noiembrie a.c., politistii au identificat un barbat, in varsta de 31 de ani, din Nasaud, banuit ca in cursul aceleiasi zile ar fi sustras o sacosa cu bunuri, apartinand unei femei, in varsta de 45 de ani, din Rebra, in timp ce se afla, intr-un magazin pe raza orasului Nasaud.

        Prejudiciul cauzat, in valoare de 120 de lei a fost recuperat in totalitate.

        Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de " Furt".

 

 

 

Foto - Marius Chiuzan.

 

 

 

0 comentarii2751 vizualizări13 noiembrie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0