Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Mai 2020 - 21632 vizitatori azi
Verificari efectuate de politistii bistriteni la unitatile de alimentatie publica de pe raza judetului.

Politistii au identificat doi minori banuiti ca ar fi sustras un telefon mobil. La data de 15 noiembrie a.c., politistii bistriteni au identificat, doi minori, in varsta de 14 ani si 16 ani, ambii din Viisoara banuiti de furtul unui telefon mobil.

         In cursul zilei de 14 noiembrie a.c., cei doi minori ar fi sustras un telefon mobil de la un alt minor, de 11 ani, in timp ce se aflau pe o strada din municipiul Bistrita.

        Prejudiciul cauzat, in valoare de 3.590 de lei a fost recuperat in totalitate.

         Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a celor doi minori.

 

 

       Continua  verificarile efectuate de politistii bistriteni la unitatile de alimentatie publica de pe raza judetului

        In noaptea de 14/15 noiembrie a.c., politistii bistriteni, impreuna cu lucratori din cadrul I.S.U. B-N si jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud au efectuat actiuni pe raza municipiului Bistrita, precum si pe raza localitatilor Lechinta, Mocod si Bozies, la unitatile de alimentatie publica.

         In urma acestor activitati au fost verificate 7 unitati de alimentatie publica, au fost legitimate 67 de persoane si au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale, pentru servirea cu bauturi alcoolice  in localurile publice a minorilor, sau a consumatorilor aflati in stare de ebrietate precum si pentru neafisarea in unitate la locul de servire a preturilor sau a listei de preturi.

 

 

Foto - Marius Chiuzan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii1631 vizualizări16 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0