Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Mai 2020 - 20102 vizitatori azi
PERCHEZITII LA PERSOANE BANUITE DE PROXENETISM.

Politistii din Bistrita-Nasaud au efectuat doua perchezitii la locuintele a doi barbati care ar fi determinat si inlesnit practicarea prostitutiei de catre 10 femei, obtinand foloase materiale./ Cei in cauza au fost retinuti pentru proxenetism. La data de 18 noiembrie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au efectuat doua perchezitii in comuna Lechinta si in Bistrita, la locuintele a doi barbati, de 19 si 45 de ani, banuiti de comiterea infractiunii de proxenetism.

 Din cercetari a reiesit ca, in perioada noiembrie 2014 - noiembrie 2015, cei doi barbati ar fi determinat si inlesnit practicarea prostitutiei, de catre zece victime, cu varste cuprinse intre 15 si 32 de ani, obtinand foloase materiale.

 In urma administrarii probatoriului, cei doi barbati au fost retinuti pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de proxenetism, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, cu propunere de arestare preventiva.

 Activitatile au beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2373 vizualizări19 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0