Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 2048 vizitatori azi
Barbatul banuit ca ar fi inselat angajatul unei bijuterii a fost arestat preventiv.

La data de 15 decembrie a.c., barbatul, de 45 de ani, din judetul Ilfov, banuit ca ar fi inselat angajatul unei bijuterii, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva. Propunerea a fost insusita iar instanta a dispus arestarea preventiva a acestuia pe o perioada de 30 de zile, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

              *** 

                Va reamintim faptul ca barbatul ar fi oferit spre vanzare trei lanturi din metal de culoare galbena, despre care ar fi sustinut ca sunt din aur, iar in urma verificarii efectuate de bijutier, acesta ar fi constatat ca sunt din aur, achitand pentru doua lanturi 90.000 de lei. In urma unei examinari mai amanuntite, angajatul a stabilit faptul ca bijuteriile ar fi fost inlocuite cu alte lanturi din metal de culoare galbena.

 

 

             Cercetat pentru complicitate la inselaciune

              La data de 15 decembrie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat un tanar, in varsta de 27 de ani, din judetul Ilfov, banuit ca in cursul anului 2013 ar fi participat la inselarea unei femei, de 62 de ani, din orasul Beclean,  prin "metoda accidentul".

              In fapt, tanarul ar fi ajutat la desavarsirea faptei, cunoscand despre inducerea in eroare a persoanei vatamate, astfel incat 5.200 de lei au intrat in posesia infractorilor.

              Fata de tanarul, din Ilfov, a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune, sub forma complicitatii, urmand a fi prezentat magistratilor in cursul zilei de astazi, cu propunere de arestare preventiva. 

 

 

 

               Material lemnos si brazi ornamentali confiscati de politisti

                  La data de 15 decembrie a.c., politistii au depistat un barbat, in varsta de 40 de ani, din Chirales, care detinea la domiciliu 10 brazi ornamentali, pentru care nu detinea documente de provenienta. Brazii, a caror valoare este de 700 de lei, au fost ridicati in vederea confiscarii iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu avertisment.

                  La data de 16 decembrie a.c., pe DJ 172D, pe raza localitatii Lesu, in timpul executarii unor actiuni privind legalitatea circulatiei materialului lemnos, politistii bistriteni, insotiti de reprezentanti ai unui ocol silvic, au depistat in trafic un tanar, in varsta de 27 de ani, din Magura Ilvei, care transporta cu o autoutilitara 2 mc material lemnos, fara documente de provenienta. Tanarul a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, in valoare de 190 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

              


              Banuit de savarsirea unei distrugeri

                La data de 15 decembrie a.c., politistii au identificat un tanar, in varsta de 21 de ani, din Arcalia, banuit de savarsirea infractiunii de distrugere, fapta savarsita in cursul anului 2014, in dauna unei societati comerciale din municipiul Bistrita.

              Prejudiciul cauzat, in valoare de 280 de lei, a fost recuperat in totalitate.

               Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a acestuia.

             

0 comentarii1309 vizualizări16 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0